קבלו את ד"ר רני הוד

16 אוגוסט 2020
ד"ר רני הוד

נעים מאוד, אני ד"ר רני הוד

הגעתי לאוניברסיטת תל אביב...מביה"ס למדעי המחשב של אוניברסיטת תל אביב. עוד בתיכון התחלתי ללמוד לתואר ראשון במתימטיקה ומדעי המחשב במסגרת תכנית בנו ארבל. המשכתי לתואר שני ושלישי בהנחיית פרופ׳ נוגה אלון. לאחר פוסטי־דוקטורט באוניברסיטאות בר־אילן, הרווארד וג׳ורג׳יה־טק, חזרתי ללמד באוניברסיטת תל אביב כעמית הוראה וכעת השלמתי את המעגל. (בעצם התחלתי כאן עוד הרבה קודם, כי הוריי בוגרי הפקולטה וכאן הם הכירו)

אם הייתי צריך לספר על המחקר שלי בכמה מילים, הייתי אומר...קומבינטוריקה על כל גווניה (למשל: תורת הגרפים, משחקים קומבינטוריים, קומבינטוריקה של מילים), אלגוריתמים (הן מהצד התיאורטי והן מהצד היישומי), ופונקציות בוליאניות (למשל: תורת הקודים, אנליזת Fourier דיסקרטית).

הישגים שאני גאה בהם...ייזום ובניה מחדש של הקורס מבוא למדעי המחשב (יחד עם פרופ׳ בני שור). היינו הראשונים באוניברסיטת תל אביב ללמד בשפת פייתון, ובעקבותינו ניתנים כיום בפייתון מרבית קורסי המבוא, הן בצד המזרחי והן בצד המערבי של הקמפוס. זיהינו מראש את היתרון בלימוד גרסה 3 של השפה, שהפכה עם הזמן להיות הסטנדרט בתעשייה. בנוסף, פרס הוראה שקיבלתי כשלימדתי בג׳ורג׳יה־טק.

כשאני לא באוניברסיטה...אני מחפש את האחת ♥ וגם אוהב לרקוד (ולהדריך) סלסה ולינדי הופ.

אם לא הייתי חוקר הייתי...אלגו־טריידר.

ליצירת קשר איתי

ranihod@tau.ac.il

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>