פתיחת קורס: "ניהול מוצר הלכה למעשה"

מהנדסים ועובדים בתעשיית ההייטק בכל המקצועות
09 נובמבר 2017
קורס "ניהול מוצר הלכה למעשה"
קורס "ניהול מוצר הלכה למעשה" - 14 מפגשים שבועיים החל מ- 08.01.18

נושא הקורס

ניהול מוצר הינו המפתח להצלחת חברות בכלל, וחברות טכנולוגיה בפרט. מנהל המוצר (Product Manager - PM) נושא באחריות למגוון רחב של פעילויות, החל משלבי הגדרת המוצר, וכלה בהגדרת המיצוב התחרותי ובניית המסרים לקהל הלקוחות. מנהל המוצר נדרש לשתף פעולה עם גורמים רבים בתוך הארגון, בתוכם קבוצות הפיתוח, הייצור, מחלקת הכספים, ארגון המכירות והנהלת החברה — ומכאן נובע הכינוי ״מנכ״ל המוצר״ שדבק בתפקיד. חלק ניכר מהכישורים הנדרשים לביצוע המשימות החשובות בתחום הזה ״נלמדים תוך כדי עשייה״. מטרת הקורס הזה היא להעביר למשתתפים את העקרונות של ניהול המוצר, ולשתף אותם בלקחים שנלמדו דרך ניסיון של שנים בתחום. הקורס יינתן בשפה העברית, אבל מערכת המושגים, חומרי ההדרכה, והביבליוגרפיה יינתנו באנגלית.

מרצה

הקורס יועבר ע״י מר ברוך דויטש, שלו מעל 20 שנות עבודה בתחום - בעמק הסיליקון (קליפורניה) ובישראל. בקורס תשולבנה דוגמאות מניסיונו האישי בחברות סטארט-אפ, ובחברות מבוססות כמו  Cadence ו- Cisco Systems.

היקף הקורס

42 שעות אקדמיות. 14 מפגשים שבועיים בימי שני, החל מתאריך 08.01.18  בין השעות - 16:30- 19:30

תעודת גמר

לעומדים בדרישות הקורס, תוענק תעודת גמר מטעם הפקולטה להנדסה, אוניברסיטת תל-אביב

עלויות

3,500 ₪ כולל מע"מ.  להרשמה ותשלום לחצו כאן

הנחה מיוחדת בסך 700 ₪ ללקוחות הבאים: בוגרי הפקולטה להנדסה באוניברסיטת ת"א (כולל סטודנטים שנה ד' ותארים מתקדמים), עובדים שיגיעו דרך חברות ב IAP ולחברות שישלחו לקורס 3 תלמידים ומעלה.  להרשמה ותשלום לבוגרי הפקולטה וזכאי הנחה מיוחדת לחצו כאן

תנאים

• ניתן להודיע על ביטול הקורס לכל המאוחר שבוע לפני פתיחתו
  • הודעה על ביטול הקורס פחות משבוע לפני מועד הפתיחה, תחייב תשלום של 10% ממחיר הקורס
  • הודעה על ביטול הקורס במהלך 3 מפגשים ראשונים, תחייב תשלום של שליש ממחיר הקורס.
  • הודעה על ביטול הקורס לאחר השתתפות ב- 3 ממפגשי הקורס, תחייב תשלום מלא.
  • הפקולטה שומרת לעצמה את הזכות לבטל או לדחות את הקורס עקב חוסר ביקוש. במקרה כזה, יוחזר הכסף לנרשמים ללא כל פיצוי.

לסילבוס הקורס לחצו כאן

לפרטים נוספים ניתן לפנות אלינו במייל: tauengalumni@tauex.tau.ac.il