מיקרו-מאסטר - תוכנית לימודים חדשה!

מיקרו-מאסטר

טכנולוגיות חדשות (כמו בינה מלאכותית, רכבים אוטונומיים, mRNA, ועוד), תחרות בלתי פוסקת בעולם גלובאלי, שינויים חברתיים (כמו המחאה החברתית), משברים צפויים (כמו משבר האקלים) ובלתי צפויים (כמו הקורונה) מחייבים אותנו ללמוד כל הזמן בכדי להתאים את עצמנו למציאות המשתנה.

למידה תמידית (Lifelong Learning) אינה רק סיסמה, היא הופכת לאורח חיים. תואר ראשון משמש ככרטיס כניסה לעולם התעסוקה, אבל הוא אינו מספיק עבור תפקידים חדשים, מיומנויות חדשות ושפות חדשות.

בתחומי הפיתוח הטכנולוגי, ההנדסה והמדעים קל מאוד לצבור פערי ידע משמעותיים. הטכנולוגיה שלמדת בתואר הראשון שלך פשוט טסה קדימה: בינה מלאכותית, רובוטיקה וביג דאטה ככל הנראה טרם נולדו כשלמדת באוניברסיטה או רק היו בחיתוליהם.

המיקרו שעושה הבדל גדול

אוניברסיטת תל אביב גאה להיות הראשונה בישראל שמציעה את האפשרות ללימודי מיקרו-מאסטר - תוכניות לימודים המיועדות לבעלי תואר ראשון ומבוססות על אשכול של קורסים אקדמיים לתואר שני שיש להם נושא משותף.

לימודי המיקרו-מאסטר יאפשרו לבוגרות ולבוגרי תואר ראשון לעדכן ולחדש את הידע שלהם במקביל לניסיון שצברו. הם יוכלו להוסיף מומחיות בנושא שקשור לתחום עבודתם או בתחום שהם רוצים להיכנס אליו. את המיקרו-מאסטר ניתן ללמוד במקביל לעבודה במשרה מלאה.

לימודי מיקרו-מאסטר יאפשרו לך להיות צעד אחד לפני כולם, עם ארגז כלים מעודכן וחדש, ללא קשר לחלוף השנים שעברו מאז שלבשת את הגלימה האקדמית והכובע בטקס הענקת התואר.

עדכון גרסה להיי-טק

הפקולטה להנדסה של אוניברסיטת תל אביב היא החלוצה בלימודי מיקרו-מאסטר ומציעה החל מסמסטר ב' של שנה"ל תשפ"א (2021-2020) מבחר מיקרו-מאסטרים, במהלכם סגל החוקרים המובחר שלנו יכשירו אותך ברמה הגבוהה ביותר. מיקרו-מאסטרים אלה יעשירו אותך בתכנים העדכניים ביותר, הם יחשפו אותך לחידושי המדע והטכנולוגיה ולשינויים המשמעותיים שחלו בתחום. הקורסים שמרכיבים כל אחד מהמיקרו-מאסטרים שלנו נבנו ליצירת תשתית ידע משמעותית וייחודית ליישום מעשי בשטח.

מה לומדים?

הפקולטה להנדסה מציעה בשלב הראשון שלל מיקרו-מאסטרים כאשר 4 מהם מפורטים להלן :

אינטליגנציה מלאכותית (AI) -  הנדסת חשמל
עיבוד אותות ותמונות -  הנדסת חשמל
מדע הנתונים (Big Data) - הנדסת תעשייה
רובוטיקה-ואלקטרומכניקה -  הנדסה מכנית

למידע מפורט נוסף על כל המיקרו-מאסטר בפקולטה להנדסה >>

איך לומדים? איך נרשמים? איך מתקבלים? איך ממשיכים לתואר שני ללא תזה? מה גובה שכר הלימוד?...

כל התשובות באתר הרישום של אוניברסיטת תל אביב

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>