ארגון הבוגרים של הפקולטה להנדסה

ארגון הבוגרים של הפקולטה להנדסה מציע לכם מגוון אירועים, הטבות, עזרה במציאת עבודה ונטוורקינג

ארגון בוגרי הנדסה אוניברסיטת תל אביב

ארגון הבוגרים של הפקולטה להנדסה הוקם בשנת 1994. הרעיון נולד מתוך מחשבה לפתח, למנף ולהעצים את הקשרים בין בוגרי הפקולטה לבין עצמם, בין הפקולטה להנדסה והבוגרים, ובין הבוגרים והעולם העסקי.

הארגון מנוהל ע"י צוות מגובש של בוגרים מתנדבים, שרוח הצוות המאפיינת אותם מקרינה על הארגון כולו והופכת אותו לרשת החברתית והבולטת בין ארגוני הבוגרים בארץ. רשת זו דואגת לסייע לחבריה בידע, בניסיון מצטבר ובקשרים והפניות לאנשים ולארגונים מתאימים.

הארגון מקיים מספר אירועים בחודש בנושאים אקטואליים וחדשניים עם דוברים מרתקים מהשורה הראשונה כדוגמת: נשיא המדינה מר שמעון פרס, דב מורן, יזם ומשקיע ישראלי וממציא הדיסק און-קי, עמוס שפירא, פיני כהן בוגר הפקולטה ולשעבר מנכ"ל אפריקה ישראל, פרופ' לסטר ת'ורו, ,דליה דורנר, לשעבר שופטת בבג"צ, משה חורב, ועוד רבים אחרים.

Networking, networking, networking

הארגון עוזר לחבריו להיחשף להזדמנויות בקריירה, להזדמנויות בעסקים ולהזדמנויות בחיים.

סדנאות העשרה

לצד האירועים, ישנן מעת לעת  סדנאות העשרה בתחומים שונים כגון: פרזנטציה, תקשורת בין-אישית, שיווק עצמי, חדשנות תוצאתית, קורסים בשוק ההון, סדנאות בנושא פטנטים, ביקורים בחברות עסקיות וסיורים (דוגמה: ביקורים בחברת טבע, בזק, חברת  Yes, הבורסה לניירות ערך, ועוד, ופעילויות חברתיות לחברי הארגון ובני משפחותיהם (הגנים הבוטניים, מפעל השוקולד של עלית, מרכז המבקרים של תנובה, צפייה בסרטים בבתי קולנוע, סיור לדור הצעיר במעבדות הפקולטה, ועוד).

עם הפנים לקהילה

ארגון בוגרי הנדסה פועל לקידום החינוך בישראל בכלל, ולקידום החינוך הטכנולוגי בפרט. הארגון מעניק מלגות לסטודנטים מצטיינים ולסטודנטים הפועלים בתוך הקהילה.

מידע על משרות

במסגרת האתר שלנו ובאמצעות הניוזלטר המופץ לאלפי בוגרי הפקולטה מוצעות משרות לכלל בוגרי הפקולטה. כמו כן הקמנו קבוצות פייסבוק סגורות לפי מגמות בהן מתפרסמות משרות ונושאי קריירה נוספים שמתאימים לסטודנטים ובוגרים על פי תחום התמחותם.

אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה של המגמה שלכם:

הקריירה שלך בהנדסת תעשייה וניהול - בוגרי אונ' ת"א

בוגרי הנדסת חשמל - אוניברסיטת תל אביב - EE alumni - Tel Aviv University

פורום קריירה לבוגרי הנדסה ביו רפואית באוניברסיטת תל אביב

הקריירה שלך בהנדסה מכנית - בוגרי אוניברסיטת תל אביב

בוגרי הפקולטה – אתם מוזמנים להצטרף אלינו וליצור לעצמכם הזדמנות לפיתוח טכנולוגיה ייחודית, להקמת הסטארט-אפ שאתם חולמים עליו, ליצירת קשרים עסקיים וחברתיים, להכרות עם אנשים מעניינים ועמיתים למקצוע.

ניתן למצוא אותנו ב-Facebook וב-LinkedIn: זה המקום להכיר את החברים, ליצור קשר, לראות תמונות, להתעדכן באירועים קרובים, להגיב, לשאול ולשמור על קשר.