קורסי העשרה מקצועית של ארגון בוגרי הנדסה בשנת הלימודים תשפ"א

ההרשמה לקורסי ארגון הבוגרים פתוחה!

אנחנו נרגשים לספר על הקורסים החדשים שנפתחים השנה לבוגרי הנדסה:

• רגולציה של רפואה דיגיטלית
  • ניהול מוצר הלכה למעשה

המשיכו לעקוב אחר הפרסומים שלנו - במהלך השנה ייפתחו קורסים נוספים כמו למידת מכונה, ניהול תפעול גלובלי ואחרים.

חשוב לציין שבהתאם למצב הנוכחי הורדנו את מחירי הקורסים בצורה משמעותית ביחס לאלה שהתקיימו בשנים עברו, והם מתקיימים בלמידה מקוונת על בסיס שבועי בשעות הערב. אורך המפגשים משתנה בהתאם לקורס והם נמשכים שעה וחצי עד שלוש שעות. השיעורים בקבוצות אינטימיות והם מועברים על ידי מיטב המרצים בתחומם.

מרבית הקורסים מיועדים למהנדסים ולעובדים בתעשייה עם ניסיון תעסוקתי של כשלוש שנים. הבוגרים שלנו מעידים שהם מרוצים מאוד מהתכנים, מהמרצים ומתרומתם של ההכשרות להתמקצעות בעבודה.

תוכלו לקרוא בהרחבה על כל קורס, להתרשם מההמלצות, ולהירשם ללימודים בקישורים הבאים:

מחזור נוסף בקורס רגולציה של רפואה דיגיטלית - מרצה גדי גינות, מתחיל ב-20.04.2021

מחזור נוסף בקורס ניהול מוצר הלכה למעשה - מרצה ברוך דויטש, מתחיל בקרוב...

לפרטים נוספים ולכל שאלה אנחנו כאן. ניתן לפנות אלינו

במייל: tauengalumni@tauex.tau.ac.il

בטלפון: 03-6409447

שנה טובה!

ארגון בוגרי הנדסה

ידיעות נוספות בנושא

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>