תוכנית לימודים במדעים דיגיטליים להיי-טק - תשפ"ב

• תוכנית הלימודים במתכונת חוג לאחר תואר
  • תוכנית לימודים מומלצת למתכונת חוג לאחר תואר ב-4 סמסטרים
  • קורסי בחירה

תוכנית הלימודים לתואר ראשון במדעים דיגיטליים להיי-טק מכשירה דרג של עובדים ועובדות, מקבלי החלטות ומנהלים ומנהלות בסביבות עבודה מתקדמות, שיוכלו להתחיל לעבוד מיד עם תום הלימודים.

התוכנית מתאפיינת במעורבות של התעשייה בגיבוש התוכנית וביישומה, וכן מושם בה דגש על לימודי תשתית מתמטיים ועל התנסות בתעשייה, שכוללת פרויקט בהיקף רחב.

הלימודים מתמקדים בנושאים מרכזיים מעולם ההיי-טק: מחשבים-תוכנה, מדע הנתונים ומערכות מידע.

ניתן ללמוד את התוכנית במתכונת של תוכנית דו-חוגית או חוג לאחר תואר.

תוכנית הלימודים:

התוכנית כוללת לימודי חובה, בחירה ופרויקט גמר בתעשייה.

מערכת השעות בנויה באופן שיאפשר לתלמידים ותלמידות במסגרת חוג לאחר תואר לסיים את הלימודים ב-3 סמסטרים. עם זאת, ניתן ואף מומלץ לפרוש את הלימודים על פני טווח זמן רחב יותר על מנת להפחית את העומס (בהמשך מצורפת תוכנית לדוגמא לפריסת הלימודים על 4 סמסטרים).

קורסי חובה:

סמסטר א': 5 קורסי חובה - 22 ש"ס

סמסטר ב': 5 קורסי חובה - 22 ש"ס

סמסטר ג' : 2 קורסי חובה - 8 ש"ס

קורסי מסלול:

2 קורסי מסלול לפחות  - 5 ש"ס

פרויקט גמר חובה - 5 ש"ס

פרויקט בתעשייה

מטרתו של פרויקט הגמר הינה לחשוף את התלמיד.ה לעבודה במסגרות פרקטיות תוך הקפדה על נוהלי עבודה וסטנדרטים של איכות, ולתרגל תכנון, פיתוח והצגה של פרויקט בתחומי ההיי-טק.

זכאות לתואר

לקבלת התואר נדרשות סה"כ 62 ש"ס וסיום לימודים בחוג נוסף.

בוגרי ובוגרות התוכנית יקבלו תואר ראשון B.Sc במדעים דיגיטליים להיי-טק.