מחברים את האקדמיה לתעשייה עם שותפים טכנולוגים חדשים לשנת תשפ"ב

ארגון עמיתי התעשייה מכיר בערך בשילוב הפיזי של תעשיית ההיי-טק בתוך הקמפוס שלנו

08 אוגוסט 2021
מחברים את האקדמיה לתעשייה עם שותפים טכנולוגים חדשים לשנת תשפ"ב

ארגון עמיתי התעשייה (IAP) של הפקולטה להנדסה אוניברסיטת תל אביב פועל משנת 2013 לשם יצירת תהליך של דיאלוג מתמשך בין התעשייה לבין הפקולטה.

מטרת ארגון עמיתי התעשייה היא ליזום, לחזק ולבסס קשרים ושיתופי פעולה ארוכי טווח בין האקדמיה לבין התעשייה הטכנולוגית בארץ. "אנו שואפים ליצור יחסי סינרגיה בין המטרות המחקריות והלימודיות של האקדמיה לבין יעדי החברות ולהכניס את מטרות החברות לסדר היום של האקדמיה" מסביר פרופ' דוד מנדלוביץ, יו"ר הארגון וסגן דקאן למחקר.

משנה לשנה, התעשייה הופכת להיות חלק אינטגרלי בנוף של הפקולטה להנדסה, בין אם זה במעורבות בסדר היום הפקולטי ובין אם זה במגוון רחב של פעילויות כגון אירועי גיוס, מלגות סטודנטים, פרויקטי גמר בתעשייה, הרצאות ועוד. כדי להמשיך ולפתח את הקשר עם התעשייה ולמקסם אותו, אנו שוקדים רבות לאיתור שותפים חדשים שיכנסו למעגל החברים שלנו וישרטטו אתנו את הנתיב להצלחה.

הכירו את השותפים החדשים

אחד האתגרים עימו התמודדנו בארגון עמיתי התעשייה, האמון על שמירת הקשר בין הפקולטה להנדסה לבין התעשייה, היה למצוא את הדרך להמשיך ולקיים פעילות השוטפת עבורכם.ן גם בתקופה של אי וודאות, ולטפח את הקשר המהותי ביננו לבין עמיתינו בתעשייה.

אנו נרגשים לפתוח את שנת הלימודים תשפ"ב עם חברות חדשות מהתעשייה שהצטרפו אלינו במהלך הקורונה:

Check Point

Ceragon

Nova

Pagaya

MicroSoft

מוזמנים לקרוא עוד אודות השותפים שלנו.

למה לצפות?

גם אם עדיין לא ברור אם השנה נלמד בזום או באופן פרונטלי נעשה את מירב המאמצים לקיים אירועים רבים, בין היתר, עם עמיתינו החדשים.

מוזמנים להתעדכן בכל עת בדף החדשות שלנו על האירועים הצפויים, ואם עדיין לא עשיתם לנו LIKE  זה הזמן להיות חברים שלנו בפייסבוק.

"אנו מקווים כי דרכינו המשותפת עם התעשייה תמשיך לצמוח ולהתעצם ושיחד נוביל לקידומן של הפקולטה להנדסה באוניברסיטת תל אביב והתעשייה במדינת ישראל" מסכמת יערית רחמים אברוצקי, מנהלת הארגון.

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>