מחברים את האקדמיה לתעשייה עם שותפים חדשים לשנת תשפ"ג

ארגון עמיתי התעשייה ממשיך לחזק את הקשר עם התעשייה שמפגינה נוכחות ערה בקמפוס

16 אוגוסט 2022
מחברים את האקדמיה לתעשייה עם שותפים טכנולוגים חדשים לשנת תשפ"ג

ארגון עמיתי התעשייה (IAP) של הפקולטה להנדסה ובית הספר למדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב פועל משנת 2013 לשם יצירת תהליך של דיאלוג מתמשך בין התעשייה לבין האקדמיה.

מטרת הארגון היא ליזום, לחזק ולבסס קשרים ושיתופי פעולה ארוכי טווח בין האקדמיה לבין התעשייה הטכנולוגית בארץ. "אנו שואפים ליצור יחסי סינרגיה בין המטרות המחקריות והלימודיות של האקדמיה לבין יעדי החברות ולהכניס את מטרות החברות לסדר היום של האקדמיה" מסביר פרופ' דוד מנדלוביץ, יו"ר הארגון.

משנה לשנה, התעשייה הופכת להיות חלק אינטגרלי בנוף של האקדמיה, בין אם זה במעורבות בסדר היום הפקולטי ובין אם זה במגוון רחב של פעילויות כגון אירועי גיוס, מלגות סטודנטים, פרויקטי גמר בתעשייה, הרצאות ועוד. כדי להמשיך ולפתח את הקשר עם התעשייה ולמקסם אותו, אנו שוקדים רבות לאיתור שותפים חדשים שיכנסו למעגל החברים שלנו וישרטטו אתנו את הנתיב להצלחה.

הכירו את השותפים החדשים

אחד האתגרים עימו התמודדנו בארגון עמיתי התעשייה, האמון על שמירת הקשר בין האקדמיה לבין התעשייה, היה למצוא את הדרך להמשיך ולקיים פעילות השוטפת עבורכם.ן גם בתקופה של אי וודאות, ולטפח את הקשר המהותי ביננו לבין עמיתינו בתעשייה.

אנו נרגשים לפתוח את שנת הלימודים תשפ"ג עם חברות חדשות מהתעשייה שהצטרפו אלינו:

Salesforce

Triarii

Google

Vast Data

MicroSoft

חברת חשמל

Intuit

Istra Research

Texas Instruments

Data Lab

Qualcomm

מוזמנים לקרוא עוד אודות השותפים שלנו.

למה לצפות?

מוזמנים להתעדכן בכל עת בדף החדשות שלנו על האירועים הצפויים, ואם עדיין לא עשיתם לנו LIKE זה הזמן להיות חברים שלנו בפייסבוק.

"אנו מקווים כי דרכינו המשותפת עם התעשייה תמשיך לצמוח ולהתעצם ושיחד נוביל לקידומן של הפקולטה להנדסה באוניברסיטת תל אביב והתעשייה במדינת ישראל" מסכמת יערית רחמים אברוצקי, מנהלת הארגון.