המירוץ למיליון: מיטאפ בחסות TAU Ventures

03 בנובמבר 2021, 19:00

המירוץ למיליון: מיטאפ בחסות TAU Ventures

סטודנטים.ות ובוגרי.ות הפקולטה להנדסה ובית הספר למדעי המחשב

חולמים.ות להקים סטארט-אפ? יזמות בדם שלכם.ן? מושגים כמו קרן הון סיכון מרגשים אתכם.ן?

בעקבות הצלחת המפגש הקודם -

אל תחמיצו את המפגש הנוסף עם נמרוד כהן, שותף מנהל ב- TAU Ventures - קרן הון סיכון להשקעות בסטארט-אפים בשלבים מוקדמים של אוניברסיטת תל אביב  בהרצאה שתתן לכם.ן כלים ראשונים בעולם היזמות.

מה בתוכנית?

הרצאה: "המירוץ למליון" -המסע מרעיון ועד לגיבוש כספים למימושו: איך וממי מגייסים כסף? איך מתנהלים בפגישה עם משקיעים?

בתום ההרצאה יוגשו פיצות ובירות וינתן זמן לשאלות ותשובות.

מתי?

יום רביעי, 3.11.21  שעה 19:00

איפה?

בניין ברודקום חדר 010

שימו לב - מספר המקומות מוגבל!

כדי לשריין מקום אנא שלחו מייל ל - morsg@tauex.tau.ac.il

(המפגש יערך תחת מגבלות התו הירוק).

רוצים לדעת עוד על TAU VENTURES?

TAU Ventures היא קרן ההון סיכון של אוניברסיטת תל אביב. הקרן משקיעה בחברות סטארט-אפ בשלבים מוקדמים, ועוזרת ליזמים בהם היא משקיעה להפוך את המיזמים שלהם לחברות גלובליות מצליחות.

כקרן שמשקיעה ביזמים בתחילת הדרך, TAU Ventures שמה דגש חזק על פיתוח אקוסיסטם שמעניק ערך ליזמים שהוא יותר מכסף, על ידי:

1. יצירת חיבורים חזקים לתעשייה והזדמנויות עסקיות לחברות הפורטפוליו של הקרן
  2. גישה לנטוורק הגלובלי, המשאבים והמותג של אוניברסיטת תל אביב
  3. ליווי ותמיכה ביזמים, ברמה האישית והמקצועית

בזכות קשרי תעשייה ענפים, נטוורק בינלאומי וצוות יועצים מנוסים המלווים את היזמים מיומם הראשון, הקרן מסייעת לחברות בהן היא משקיעה בצעדיהן הראשונים. כל זאת קורה במתחם המשרדים הרחב של TAU Ventures הממוקם ברחוב חיים לבנון 30 (מעל בית הספר להנדסאים), המספק סביבת עבודה תוססת ואקוסיסטם עשיר בו היזמים עובדים זה לצד זה, נפגשים באופן קבוע בפורומים ואירועים משותפים, נעזרים בצוות הקרן ואחד בשני.

ניתן ללמוד עוד על הקרן כאן.

במידה ואתם עובדים על מיזם טכנולוגי ומחפשים השקעה - מוזמנים ליצור קשר ישירות עם צוות הקרן: office@tauventures.co.il

מוזמנים/ות להמשיך להתעדכן בכל עת בדף הפייסבוק שלנו