13 סטודנטיות וסטודנטים מהפקולטה להנדסה זכו במלגת אינטל ועכשיו הם חלק ממשהו מדהים

תכנית המנטורינג של אינטל לקידום מצויינות טכנולוגית

17 נובמבר 2019
תכנית המנטורינג של אינטל לקידום מצויינות טכנולוגית

השבוע ארגון עמיתי התעשייה של הפקולטה להנדסה אוניברסיטת תל אביב התבשר כי 13 סטודנטיות וסטודנטים מהפקולטה זכאיים למלגה מכובדת בסך של 10,000ש"ח. תוכנית המלגות של אינטל כבר הפכה למסורת של ממש אצלנו בפקולטה להנדסה, והשנה כמות המלגות עלתה באופן ניכר ואף הגיעה לקהלים חדשים שאינטל רואה את הדגש בהעצמתם.

תכנית המנטורינג לקידום מצוינות טכנולוגית שמה לה למטרה לקדם מצוינות ומקצועיות בקרב סטודנטיות וסטודנטים מצטיינים וכן עידוד התפתחות אישית, צמיחה ועשייה. זוכי המלגות ייהנו מליווי אישי של מהנדסים ומהנדסות מנוסים, חניכה ושיתוף, תוך קבלת כלים לפיתוח אישי והתמודדות עם אתגרים בעולם המקצועי. בנוסף יזכו להכיר את עולם ההייטק מקרוב כבר במהלך הלימודים וייזמו פרויקט משותף שמטרתו קידום מצוינות טכנולוגית והעשרה בתחום הלימודים, תוך התמקדות בטכנולוגיות הייצור וההיי-טק.

הפקולטה להנדסה מלאת הערכה לחברת אינטל שמהווה את עמוד האש ומפלסת דרכים לעיבוי הקשר עם האקדמיה. תודה לכל אלה שהפכו את החזון למציאות