סמינרי זיידמן של פרופ' ג'וליה גריר

מדענית בכירה ואורחת כבוד במחלקה למדע והנדסה של חומרים אוניברסיטת תל אביב

10 נובמבר 2019
סמינרי זיידמן של פרופ' ג'וליה גריר

פרופ' ג'וליה גריר מדענית בכירה בעלת מוניטין בינלאומי וחברת סגל במחלקות למדע חומרים, הנדסה מכנית והנדסה רפואית ב - California Institute of Technology ביקרה לאחרונה באוניברסיטת תל אביב ונתנה שני סמינרים שמשכו משתתפים רבים מכל הארץ. הסמינרים היו בנושא תכן חומרים - מטה - חומרים בעלי ארכיטקטורה ננו-מטרית תלת-ממדית.

פרופ' גריר זכתה בפרסים יוקרתיים רבים, כגון פרס AAAFMHeeger, עמיתת Vannevar-Bush של מחלקת ההגנה האמריקאית, בחירתה ל- 20/20 Visionary ע"י רשת CNN, בחירת עבודתה כאחת מ- 10 טכנולוגיות פורצות דרך ע"י מסקר הטכנולוגיות של MIT, בחירתה כמובילה עולמית צעירה ע"י פורום הכלכלה העולמי, ועוד פרסים רבים אחרים. פרופ' Greer מקיימת במקביל לקריירה האקדמית קריירה כפסנתרנית.

ביקורה בפקולטה להנדסה אוניברסיטת תל אביב התאפשר תודות לתרומתה הנדיבה משפחת Seidman למחלקה למדע והנדסה של חומרים. פרופ' גריר היא המדענית המפורסמת השישית המגיעה במסגרת The" "Seidman Family Memorial Lecture Series. פרופ' דוד זיידמן מאוניברסיטת Northwestern חבר בוועדה המייעצת הבינלאומית של המחלקה למדע והנדסה של חומרים וכן בחבר הנאמנים של אוניברסיטת תל-אביב.

קישור לתמונות