מומחית ה MATLAB התארחה בפקולטה להנדסה - ד"ר לורן שור

יום עיון בחסות חברת סיסטמטיקס בו גילינו חידושים, טיפים וטריקים בסביבת Matlab

31 מרץ 2019
יום עיון עם חברת סיסתמטיקס

בתאריך ה 24.3.2019 חברת סיסטמטיקס בשיתוף ארגון עמיתי התעשייה והפקולטה להנדסה אוניברסיטת תל אביב קיימה יום עיון בנושא MATLAB היועד לחברי הסגל, סטודנטים לתארים מתקדמים מכל הפקולטות בדגש מיוחד לפקולטה למדעים מדוייקים ולפקולטה להנדסה.

מרצה אורחת

יום העיון הועבר ע"י ד"ר לורן שור העובדת בחברת MathWorks  מעל 30 שנה (היא העובדת הראשונה שנשכרה לעבוד בחברה על ידי המנכ"ל). ד"ר שור אחראית על פיתוח פונקציות רבות של MATLAB וה-Toolboxes השונים. כיום היא עוסקת בעיצוב שפת ה-MATLAB העתידית ובכתיבת הבלוג הפופולרי שלה - The Art of MATLAB. במהלך ביקורה הקודם בישראל, לפני כ-4 שנים, הרצתה Dr. Shure בכנסים וסמינרים במוסדות האקדמיים המובילים ברחבי הארץ, בהשתתפות יותר מ- 1000 איש. הרצאותיה מעניינות, עדכניות וזוכות לפופולריות רבה ברחבי העולם. MATLAB הינה תוכנה מתמטית המיועדת לביצוע חישובי, טכניי והנדסי ומיוצרת ע"י חברת MathWorks

מה למדנו?

ביום עיון זה למדו כיצד Data Analytics יכול להפוך כמויות עצומות של מידע מורכב לכדי מידע שמאפשר קבלת החלטות מושכלות וביצוע פעולות בהתאם. עוד נלמד כיצד לתכנת בסביבת MATLAB בצורה יעילה יותר, חידושים, טיפים וטריקים בנושאים כמו ניהול זיכרון, טיפוסי מידע חדשיםמידע חדשים, בניית Apps תמיכה בחומרה ועוד.

על הקשר עם חברת סיסטמטיקס

חברת סיסטמטיקס, בין הוותיקות בתעשייה הטכנולוגית (משנת 1979) ומעסיקה למעלה מ 150 עובדים, מקדמת את האפקטיביות והיעילות הארגונית, על ידי שיווק טכנולוגיות מיחשוב חדשניות, ויישומן בתהליכי עבודה מתקדמים. סיסטמטיקס הצטרפה השנה כחברה לארגון עמיתי התעשייה של הפקולטה להנדסה. ארגון עמיתי התעשייה הוקם במטרה לייצר תהליך של דיאלוג מתמשך בין התעשייה לבין הפקולטה להנדסה באוניברסיטת תל-אביב. תכלית הארגון הינה ליזום, לחזק ולבסס קשרים ושיתופי פעולה ארוכי טווח בין האקדמיה לבין התעשייה הטכנולוגית בארץ ובעולם. הארגון פעיל כל השנה בחיזוק הקשרים עם התעשיה, וזאת ניכר, בין היתר, בימי זרקור שבועיים, פרסום של משרות, סיורים בחברות והרצאות אורח עם מיטב המומחים בתעשייה. אנחנו מצפים ונרגשים להמשיך לקדם ולפתח את הקשר הפורה עם חברת סיסטמטיקס.

מוזמנים להכנס ללינקים להמשך מעקב אחר ההרצאות של לורן שור למרצים וחוקרים בתחום ההנדסה ומדעים מדוייקים.

גישה:

Username: Customer

Password: MathWorks

What's New: https://sft.mathworks.com/human.aspx?r=&Arg06=503316027&Arg12=filelist

Data Analytics: https://sft.mathworks.com/human.aspx?r=&Arg06=503117509&Arg12=filelist