סימפוזיון צוקרמן ארה"ב - ישראל יוצא לדרך עם ייצוג מכובד מהנדסה

ד"ר גילי ביסקר הוזמנה לדבר על מחקרה, על ההישגים והאתגרים שלה בתחומי STEM

30 אוקטובר 2019
ד"ר גילי ביסקר הוזמנה לדבר על מחקרה, על ההישגים והאתגרים שלה בתחומי STEM

כמידי שנה מתקיים סימפוזיון בתחומי STEM על שם צוקרמן בארה"ב-ישראל. תכנית מנהיגות STEM של צוקרמן תומכת בדורות הבאים של מנהיגים בתחום המדע, טכנולוגיה, הנדסה ומתמטיקה בארצות הברית ובישראל. התכנית מקדמת שיתוף פעולה רב בין מרכזי המחקר המדעיים המתקדמים בעולם.

הסימפוזיון השנה יציג את הנשים בתכנית, ויבחן את ההישגים והאתגרים של נשים בתחומי .STEM הדוברות יעלו לדיון פתרונות אמיתיים שיכולים לקדם נשים ב- STEM הן באקדמיה והן בתעשייה.

אנחנו שמחים וגאים על בחירת ד"ר ביסקר כעמיתת צוקרמן וכדוברת מרכזית בכנס לצד דוברות מוערכות ומכובדות כגון פרופ' עדה יונת - כלת פרס נובל בכימיה לשנת 2009.

ד"ר ביסקר הנה חברת סגל במחלקה להנדסה ביו-רפואית באוניברסיטת תל אביב העובדת על ננו-טכנולוגיות ויישומים הקשורים לביורפואה. במעבדה שלה היא מפתחת ננו-חיישנים פלורסנטיים לגילוי ביומולקולות באמצעות התכונות האופטיות שלהם. מטרתה להשתמש בננו-חלקיקים פעילים אופטית כדי לחקור מערכות חיות בסקאלה ננומטרית, במטרה לעקוב בזמן אמת אחרי הדינמיקה של ביו-סמנים תוך התמקדות בחקר הסרטן. הכלים שלה יכולים לאפשר מעקב לאורך זמן, ולפתוח הזדמנויות חדשות לאבחון וטיפול במחלה.

לינק להרשמה לכנס