מדעים להייטק: תכנית חדשה בסמסטר ב'

המסלול הראשון מסוגו בארץ לתואר במדעים להייטק, המשלב טכנולוגיה ויצירתיות פורצת דרך

09 אוקטובר 2018
מדעים להייטק

אוניברסיטת תל אביב פותחת בסמסטר האביב השנה (במרץ 2019) תוכנית חדשה וייחודית שתכשיר את בוגריה להשתלבות בעולם ההייטק.  מדובר בתכנית חדשה של הפקולטה להנדסה בשם "מדעים להייטק" לקראת תואר ראשון דו-חוגי. את התכנית יוכלו ללמוד גם בעלי תואר ראשון והם יקבלו תואר ראשון נוסף במתכונת "חוג לאחר תואר".

התכנית החדשנית "מדעים להייטק" מעניקה לסטודנטים רקע מתמטי חזק יחד עם התמקדות במחשבים ובמערכות מידע, והיא מסתיימת בסטאז' מקצועי באחת מהחברות במשק. בין הקורסים הנושאים הנלמדים בתכנית: תכנות 2 – שפת C, שיטות בעיבוד תמונה וראיה ממוחשבת, אבטחת מידע ומערכות ועוד.

כאמור, התכנית תתקיים בפקולטה להנדסה במתכונת דו-חוגית, וניתן יהיה לשלב איתה כל תכנית דו-חוגית אחרת: מדעים להייטק פלוס כלכלה, מדעים להייטק פלוס ביולוגיה, מדעים להייטק פלוס סטטיסטיקה, מדעים להייטק פלוס ניהול, מדעים להייטק פלוס פילוסופיה, מדעים להייטק פלוס מזרח אסיה – או בעצם מדעים להייטק פלוס כל מה שתרצו.

בעלי תואר ראשון יוכלו ללמוד את התכנית מדעים להייטק לבדה במתכונת של "חוג לאחר תואר".

התכנית זכתה לתמיכה מראשי תעשיית ההייטק, המבינים את הערך של בוגרים המשלבים לימודים טכנולוגיים יחד עם תחום לימודים נוסף.

תוכנית הלימודים

להלן גרסה זמנית של תוכנית הלימודים, יתכנו שינויים בהמשך.

קורסי תשתית:

מבוא למערכות חיפוש, למידה והמלצה

ממשקי משתמש

מחסני נתונים

*תלמידים שיקחו את התוכנית כחוג לאחר תואר, יכולים להשלים את לימודיהם תוך שלושה סמסטרים בחלוקה הבאה: סמסטר א': קורסי תשתית, סמסטר ב': קורסי ליבה, סמסטר ג': קורסים מתקדמים. בחלוקה כזו העומס הממוצע לסמסטר הוא כ-20 שעות שבועיות.

לקבלת פרטים נוספים אנא מלאו את הטופס ונחזור אליכם בהקדם

*התואר מותנה באישור מל"ג.