אינטל מעניקה מלגות הצטיינות לנשים

והשנה נבחרו 4 סטודנטיות מצטיינות להנדסה

15 אפריל 2019
אינטל מעניקה מלגות הצטיינות לנשים

אינטל ממשיכה להשקיע באקדמיה הישראלית המצמיחה את הדור הבא של המהנדסים והמהנדסות בישראל. מעבר להשקעה בהון האנושי אינטל מעודדת סטודנטיות מצטיינות בלימודי הנדסה ומדעים ומעניקה להם מלגות הצטיינות.

זו השנה הרביעית שאינטל, החברה בארגון עמיתי התעשייה של הפקולטה להנדסה, מעניקה את המלגות לסטודנטיות מצטיינות מאוניבסיטאת תל אביב כחלק מפעילותה לעודד נערות ונשים להיי-טק.

השנה, בטקס מרגש, בהנחייתה של יערית רחמים אברוצקי, מנהלת ארגון ה -IAP,  הוענקו 4 מלגות הצטיינות לסטודנטיות מצטיינות מהפקולטה להנדסה אוניברסיטת תל אביב:

• הילה פורת – ביה"ס להנדסת חשמל
  • קלי כץ – המחלקה למדע והנדסה של חומרים
  • טל ליבנה – המחלקה למדע והנדסה של חומרים
  • איזבלה בבינסקי – ביה"ס להנדסה מכנית

את הטקס פתח דקאן הפקולטה להנדסה, פרופ' רוזנוקס, מריאנה ווקסמן, Head of Education and Academic Relations at Intel Corporation, בירכה את הסטודנטיות ואריאלה דרייפוס, מנהלת אינטגרציה במחלקת ה-Post-SI Validation באינטל, נתנה עצות לעתיד על בסיס הניסיון האישי שלה.

אנו מאחלים הצלחה רבה לסטודנטיות בהמשך דרכן!

בתמונה מימין לשמאל: איזבלה בבינסקי, טל ליבנה, הילה פרת