הטובות להיי-טק

יותר ויותר סטודנטיות בוחרות במדעים דיגיטליים להיי-טק

04 נובמבר 2020
הטובות להיי-טק

אצלנו בפקולטה להנדסה של אוניברסיטת תל אביב יודעים לזהות את המציאות המשתנה ועושים את מרב המאמצים להעניק לסטודנטיות ולסטודנטים את הכלים והידע כדי להשתלב ולהוביל בתעשייה.
התפישה החדשנית שרווחת היום בעולם ההיי-טק מאופיינת ברב תחומיות, יצירתיות וחשיבה אחרת.

הפנייה לאוכלוסייה אחרת, שמעוניינת להצטייד בכישורים טכנולוגיים מעשיים מבלי לוותר על תחומי עניין כגון פסיכולוגיה, ניהול או כלכלה, הובילה למספר שיא של סטודנטיות חדשות במדעים דיגיטליים להיי-טק.

המחזור השלישי של התוכנית, שנפתח בתשפ"א, הוא גם המחזור הגדול ביותר שלנו עד כה. כמעט יותר מ-120 סטודנטים החלו ללמוד השנה, מהם כמעט 100 לתואר ראשון דו-חוגי, וכמעט מחציתם נשים. 48% ליתר דיוק.

בכתבה על מדעים דיגיטליים להיי-טק שפורסמה בעיתון The Marker ב-25.10.20 בחנו מוסדות לימוד שהצליחו להקפיץ בשנים האחרונות את שיעור ההשתתפות של הסטודנטיות שלהם בחוגים הטכנולוגיים וההנדסיים, וראו כי ההצלחה קשורה לפתיחת חוגים במסלול לתואר דו-חוגי עם חוגים נוספים מחוץ למדעים מדויקים.

לכתבה המלאה כנסו ל-TheMarker