אודות הארגון

ארגון הבוגרים של הפקולטה להנדסה מציע לכם רשת קשרים, מגוון פעילויות, אירועים, העשרות מקצועיות ועזרה בפיתוח קריירה

בשביל מה זה נחוץ?

הרעיון נולד מתוך מחשבה לפתח ולהרחיב את הקשרים שבין בוגרי הפקולטה לתעשייה ולשלב אותם בעולם העסקי, למנף ולהעצים את רשת הקשרים בין הבוגרים לבין עצמם, ולחזק את הקשר בין הבוגרים לפקולטה להנדסה.

ממתי הארגון קיים?

ארגון בוגרי הנדסה, מהוותיקים שבארגוני הבוגרים באוניברסיטאות בארץ, הוקם בשנת 1994, בתחילה תחת השם "מועדון שילובים". מאוחר יותר, תוך המיתוג מחדש של הפקולטה וברוח הזמן, שינה גם ארגון הבוגרים את שמו.

מי מנהל אותו?

צוות הנהלה של בוגרים מתנדבים, שנותנים רוח גבית וסיוע לפעילויות השונות ולרשת קשרים חברתית משמעותית, שנוצרה וממשיכה להיווצר, לאורך שנות קיומו. רשת הקשרים הזו מסייעת לחבריו בידע, בניסיון מצטבר, בקשרים ובחיבורים לאנשים, לחברות ולארגונים שונים.

מה עושים כאן?

לארגון מספר צירי פעילות מרכזיים וביניהם תכנית מנטורינג מצליחה, קורסי העשרה מקצועית מעודכנים, סדנאות מגוונות, סיורים ואירועים שונים.

הארגון מקיים אירועים לאורך השנה, בנושאי חדשנות ואקטואליה עם דוברים מרתקים וביניהם יריב בש, ממייסדי SpaceIL ובוגר הפקולטה, יניב גרטי, סגן נשיא אינטל העולמית ובוגר הפקולטה, דב מורן, יזם ממציא ומשקיע, דליה דורנר, שופטת בית המשפט העליון לשעבר, חמי פרס, מבכירי תעשיית ההון סיכון ועוד.

גם בעת מגפת הקורונה, לא ויתרנו והתעקשנו לקיים אירועים באופן מקוון. השנה נפתחה בהרצאה מעוררת השראה של ירדן ג'רבי, ג'ודוקא אלופת עולם ומדליסטית אולימפית.

סדנאות העשרה וסיורים

לצד האירועים, הארגון יוזם סיורים וביקורים בחברות שונות בתעשייה, דוגמת טבע, בזק, הבורסה לניירות ערך ועוד. אנחנו יוזמים גם סדנאות העשרה - חלקן פרי שיתופי פעולה עם גופים אחרים במשק ובתעשייה - בתחומים מגוונים כמו פטנטים, חדשנות רפואית, פיתוח קריירה וחיפוש עבודה בעולם משתנה, לינקדין ומיתוג עצמי, כתיבת קורות חיים, הכנה לראיונות עבודה, שוק ההון ואפילו התנסות במיינדפולנס.

בוגרים בונים קהילה

ארגון בוגרי הנדסה מקיים שיתופי פעולה וקשרים עם קבוצת "מהנדסים ללא גבולות" ועם מיזמים נוספים בפקולטה ומחוצה לה. אנחנו פועלים לקידום החינוך בישראל בכלל, והחינוך הטכנולוגי בפרט. הארגון מעניק מלגות לסטודנטים מצטיינים ולסטודנטים הפועלים בתוך הקהילה.

​מידע על משרות

אתר ארגון בוגרי הנדסה מציע, בעזרת ניוזלטר תקופתי המופץ לאלפי בוגרים ובשיתוף ארגון עמיתי התעשייה, לוח משרות אטרקטיביות, טרם פרסומן בשוק העבודה.

בנוסף הוקמו קבוצות פייסבוק סגורות, בהן מתפרסמות משרות רלוונטיות ונושאי קריירה ייעודיים לסטודנטים ובוגרים על פי התמחותם. אנחנו מזמינים אתכם להצטרף לקבוצה לפי המגמה שלכם:

הקריירה שלך בהנדסת תעשייה וניהול - בוגרי אונ' ת"א

בוגרי הנדסת חשמל - אוניברסיטת תל אביב - EE alumni - Tel Aviv University

פורום קריירה לבוגרי הנדסה ביו רפואית באוניברסיטת תל אביב

הקריירה שלך בהנדסה מכנית - בוגרי אוניברסיטת תל אביב

נטוורקינג, נטוורקינג, נטוורקינג

סך כל הפעילויות, האירועים, הסדנאות והקורסים עוזר לחברים בארגון להיחשף להזדמנויות בקריירה, להזדמנויות עסקיות ולהזדמנויות בחיים. הוא יוצר חיבורים בין בוגרים להצעות עבודה, לתעשייה ובינם לבין עצמם.

הצטרפו אלינו!

בוגרים של הפקולטה? יופי! אתם מוזמנים להצטרף לארגון בוגרי הנדסה וליצור הזדמנויות לקשרים עסקיים, לפיתוח טכנולוגיה ייחודית או להקמת הסטארט אפ שאתם חולמים עליו. אין לכם מה להפסיד - מקסימום תכירו עמיתים למקצוע ותפגשו אנשים מעניינים!

כדי שתישארו מעודכנים לגבי האירועים, הסדנאות, הקורסים ושאר הפעילויות - עקבו אחרינו בפייסבוק ובלינקדין. להתראות!

ארגון בוגרי הנדסה - מהנדסים עתיד ביחד