אודות בית הספר להנדסת חשמל

בית הספר להנדסת חשמל
ביה"ס להנדסת חשמל ואלקטרוניקה באוניברסיטת תל-אביב הוא הגדול ביותר מסוגו בארץ. מטרת בית הספר להכשיר מהנדסים מעולים שיובלו מגמות עשייה וקידמה בתעשייה ובמשק הישראלי. בבית הספר יותר מחמישים חברי סגל, מעל 1300 תלמידי תואר ראשון, ומעל 600 תלמידי תארים מתקדמים, מתוכם כ 150 תלמידי דוקטורט.

בית הספר הינו חלק מהפקולטה להנדסה, שנחשבת לאחת ממאה אוניברסיטאות מובילות בתחום המדעים (ע"י Times of London )

בין שורות בית הספר נמנים חוקרים מהמובילים בארץ ובעולם בתחומי המחקר שלהם. למעלה משלושים מהם מוכרים כעמיתים באגודות מקצועיות יוקרתיות כדוגמת אגודת ה-IEEE. רבים אחרים מכהנים כעורכים במגזינים אקדמיים יוקרתיים. לבית הספר תחומי מחקר מגוונים ורבים מחברי הסגל בבית הספר משתפים פעולה עם התעשייה.

לאתר בית הספר באנגלית >

מעבדות אלקטרואופטיקהמה עושים מהנדסי אלקטרוניקה?

• מתכננים ובונים מערכות, מכשירים, מעגלים ורכיבים
  • עוסקים במחקר ופיתוח (מו"פ), ממציאים פטנטים
  • עורכים בדיקות וניסויים
  • כותבים תוכנה למעבדים זעירים