הרצאה לכבוד אירועי יום האישה: פרופ' יופי תירוש

08 במרץ 2026, 10:45 
בניין כיתות, אודיטוריום 011 
הרצאה לכבוד אירועי יום האישה: פרופ' יופי תירוש

הפקולטה להנדסה מזמינה אתכם.ן להרצאה של פרופ' יופי תירוש!

כותרת ההרצאה: "הפרדה מגדרית: מאין באנו ולאן אנו הולכות והולכים"

* ההרצאה פתוחה לציבור הרחב

8  במרץ 2026 | 10:45  | אודיטוריום 011, בניין כיתות 

יופי תירוש היא פרופסור חברה בפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב, עמיתת מחקר בכירה במכון הרטמן בירושלים ופעילה ותיקה ומשפיעה במאבקים ציבוריים לקידום זכויות אדם ואזרח ונגד הפרדה מגדרית. מחקריה על משפט ותרבות ועל הזכות לשוויון פורסמו בבמות מובילות בישראל ובעולם. על פעילותה הענפה קיבלה פרסים רבים, ובהם פרס גורני מטעם העמותה למשפט ציבורי בישראל. תירוש פועלת נגד התפשטות הדרת הנשים ונרמול המסגרות הנפרדות לנשים וגברים בהשכלה הגבוהה, בשוק התעסוקה, בסקטור השירותים ועוד. מקדמת את בלימת הדרת הנשים בזירות שונות, בהן חקיקה, בתי משפט ואמצעי התקשורת. נכללה ברשימת 100 המשפיעים של מגזין TheMarker  לשנת 2019.

כולם.ן מוזמנים.ות! זו הזדמנות לשמוע על מאבקים, רעיונות ותהליכים שמעצבים את המרחב הציבורי שלנו – ולחשוב יחד לאן אנחנו הולכות והולכים מכאן. – אל תפספסו! 

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>