שיתוף פעולה עם המחלקה להנדסה ביו-רפואית באוניברסיטת Irvine קליפורניה

המחלקה להנדסה ביו-רפואית בפקולטה החלה בשיתוף פעולה עם המחלקה להנדסה ביו-רפואית באוניברסיטת Irvine קליפורניה, שיתוף פעולה בין פרופ' מיקי שיינוביץ, ראש המחלקה, מתל-אביב ל- Prof. Abram Lee, ראש המחלקה מ-Irvine.

במסגרת שיתוף פעולה זה נשלח הקיץ התלמיד (הראשון) עומרי בלום אשר עושה את עבודת המוסמך שלו בהנחיית דר' נתי שקד, לתקופה של שבועיים במהלכה עבר קורס בנושא אופטיקה דיפיוסיבית במכון Beckman Laser Institute, המנוהל על ידי פרופ' Bruce Tromberg. אנו תקווה ששיתוף פעולה זה יניב חילופי סטודנטים נוספים בעתיד, משני המוסדות.