כנס #חיים_דיגיטליים_2030

השפעת החיים הדיגיטלים על בני האדם והתרבות האנושית

03 דצמבר 2019
חיים דיגיטליים  2030  לוגיקה רכה

ביום שישי, ה - 29.11.19 התקיים כנס מדעי "חיים דיגיטליים 2030 לוגיקה רכה" במחלקה להנדסת תעשייה של הפקולטה להנדסה.

הכנס מתקיים במסגרת שיתוף פעולה עם אוניברסיטת סטנפורד המדורגת כאחת מהאוניברסיטאות הטובות בעולם, בתחום מחקר על השפעת החיים הדיגיטליים על בני האדם והתרבות האנושית. האתגר המחקרי הוא לפתח כלים מדעיים וטכנולוגיים שמסוגלים לגשר בין העולם הממשי לעולם הדיגיטלי והווירטואלי.

המרצים בכנס היו סטודנטים לדוקטורט בהנחיתו של פרופ' עודד מימון, מתוך מעל 100 סטודנטים שהנחה לתארים מתקדמים, והיום הם מובילים באקדמיה ובתעשייה, בארץ ובעולם. עוד בכנס ציינו את פרישתו של פרופ' עודד מימון איש סגל בכיר, מאושיות המחלקה , חוקר במעלה הראשונה, ושותף לפרויקט עם סטנפורד.

דוברי הכנס:

• פרופ' עודד מימון