פרויקט קס"ם – קידום סטודנטים מעלה

שירותי ייעוץ לסטודנטיות ולסטודנטים של הפקולטה להנדסה אוניברסיטת תל אביב

27 יוני 2019
פרויקט קס"ם – קידום סטודנטים מעלה

המעבר ללימודים אקדמיים מזמן צמיחה, למידה והתפתחות, אך גם מביא עמו אתגרים חדשים. בשנה הראשונה בעיקר נדרשת התאמה זריזה לקצב המהיר בו החומר נלמד ולדרישות האקדמיות הגבוהות. נוצרת מציאות חדשה בה אתם נדרשים לארגן מחדש את חייכם, כך שיאפשרו לכם לממש את שאיפותיכם ולמצוא את האיזון המיטבי בין לימודים לבין שאר התפקידים בחייכם.

קס"ם נולד פה

פה נכנס לתמונה פרויקט קס"ם של הפקולטה להנדסה אוניברסיטת תל אביב, שהוקם ע"י פרופ' עמוס אולמן סגן דקאן להוראה וסטודנטים, בכדי לתת מענה לסטודנטים ולסטודנטיות של הפקולטה להנדסה בזמן המרוץ לתואר.

מטרת הפרויקט

מטרת שירות הייעוץ היא ללוות, לתמוך ולכוון אתכם הסטודנטים והסטודנטיות בנושאים שונים ומגוונים, החל מהתלבטויות הקשורות לתכנון לימודים וניהול זמן, דרך השילוב עבודה במקביל ללימודים ועד להתייעצות בנוגע לאפשרויות התעסוקה בסיום התואר. כמו כן, שירות זה מעניק מענה לסטודנטים/ות אשר זקוקים לסיוע כלכלי ורגשי, ולאלה עם לקויות הלמידה. השירות ניתן ללא עלות, בשיתוף דקאנט הסטודנטים.

למי פונים?

השירות ניתן על-ידי יועצת הפקולטה, מור רובין מארי, בשילוב דקאנט הסטודנטים. ניתן ליצור קשר ולתאם פגישת ייעוץ באמצעות המייל: yeutzeng@tauex.tau.ac.il (אנחנו מגיבים מהר)

*מפעם לפעם מתקיימים מפגשים קבוצתיים וסדנאות (נושאים ומועדים יפורסמו בהמשך).

"אנשים מטיילים כדי להתפעם מפסגות של הרים, מהגלים העצומים שבים, מנהרות ארוכים, ממצולות האוקיינוס, מתנועת הכוכבים. ומדלגים הם על עצמם מבלי לעצור ולהשתאות". סט. אוגוסטין.