פרויקט קס"ם – קידום סטודנטיות וסטודנטים מעלה

שירותי ייעוץ של הפקולטה להנדסה בשיתוף דקאנט הסטודנטים והסטודנטיות

פרויקט קס"ם – קידום סטודנטיות וסטודנטים מעלה

המעבר ללימודים אקדמיים מזמן צמיחה, למידה והתפתחות, אך גם מביא עמו אתגרים חדשים. בשנה הראשונה בעיקר נדרשת התאמה זריזה לקצב המהיר בו החומר נלמד ולדרישות האקדמיות הגבוהות. נוצרת מציאות חדשה בה אתם.ן נדרשים.ות לארגן מחדש את חייכם.ן, כך שיאפשרו לכם לממש את שאיפותיכם.ן ולמצוא את האיזון המיטבי בין לימודים לבין שאר התפקידים בחייכם.ן.

קס"ם נולד פה

פה נכנס לתמונה פרויקט קס"ם של הפקולטה להנדסה אוניברסיטת תל אביב, שהוקם ע"י פרופ' עמוס אולמן סגן דקאן להוראה וורדה בוטויניק סגנית ראש מנהל לתלמידי הוראה בכדי לתת מענה לתלמידים ותלמידות של הפקולטה להנדסה בזמן המרוץ לתואר.

מטרת הפרויקט

מטרת שירות הייעוץ היא ללוות, לתמוך ולכוון אתכם.ן הסטודנטים והסטודנטיות בנושאים שונים ומגוונים,

שירות הייעוץ כולל:

• יעוץ פרטני בנושאים אקדמיים ואישיים, ללא עלות:
    • סיוע בהסתגלות לסביבה הלימודית והחברתית והתמודדות עם הדרישות האקדמיות
    • סיוע בקבלת החלטות ופתרון בעיות המתעוררות במהלך הלימודים
    • שילוב הלימודים עם זירות חיים אחרות
    • סיוע רגשי / אישי
  • הנגשה של שירותי הדקאנט וחיבור לגורמים רלוונטיים: סיוע כלכלי, שירות פסיכולוגי, אבחון ותמיכה בסטודנטים/יות עם לקויות למידה,
    קידום אוכלוסיות ייחודיות, ייעוץ קריירה ועוד.
  • ליווי מול גורמים בפקולטה
  • מפגשים קבוצתיים להתמודדות עם עומס לימודי ולחץ נלווה, ולהעלאת המסוגלות העצמית

למי פונים?

השירות ניתן על-ידי יועצת הפקולטה, ספיר קובלר ומאיס פריגבשילוב דקאנט הסטודנטים. ניתן ליצור קשר ולתאם פגישת ייעוץ באמצעות המייל: yeutzeng@tauex.tau.ac.il (אנחנו מגיבים מהר)

*מפעם לפעם מתקיימים מפגשים קבוצתיים וסדנאות (נושאים ומועדים יפורסמו בהמשך).

"אנשים מטיילים כדי להתפעם מפסגות של הרים, מהגלים העצומים שבים, מנהרות ארוכים, ממצולות האוקיינוס, מתנועת הכוכבים. ומדלגים הם על עצמם מבלי לעצור ולהשתאות" סט. אוגוסטין.