מגייסים את המגייסים: נציגי HR מההיי-טק בביקור בפקולטה

ארגון עמיתי התעשייה מהדק את הקשר עם החברות המובילות בשוק

09 אוקטובר 2018
כנס משאבי אנוש

כבר שש שנים שארגון עמיתי התעשיה (IAP – Industrial Affiliates Program) פועל לטיפוח והעצמת הקשר שבין האקדמיה לתעשייה. פן משמעותי בשיתוף הפעולה הנו קשרי HR, שתכליתו גיוס והשמת הסטודנטים והבוגרים של הפקולטה. במהלך העבודה המשותפת נבנו עם השנים פעילויות שונות בתחום הגיוס, ההדרכה, המחקר והפנאי, ומחלקות משאבי אנוש היו הכוח המניע.

עם שוך תלאות החגים ורגע לפני שהסטודנטים חוזרים אל ספסל הלימודים ועבודת הגיוס תופסת שוב תאוצה, שמחנו לנצל את רגעי המנוחה כדי להזמין את נציגות ונציגי HR לבוקר של כיף בפקולטה.

המפגש, שמתקיים זו השנה השנייה ברציפות, נפתח עם היכרות וארוחת בוקר קלילה עם מנהלות ומנהלי משאבי אנוש של החברות המובילות בתעשייה. פרופ' דוד מנדלוביץ, יו"ר IAP, הציג את הארגון ומטרותיו. הגברת פנינה אפרתי, משנה מנהלי לדקאן, הציגה את "פרופיל הסטודנטים והבוגרים שלנו". סיגלית בן חיון, מנהלת ארגון בוגרי אוניברסיטת תל אביב, ציינה את היתרונות לקשר הרציף עם בוגרי הפקולטה ובכלל.

בהמשך התקיים שיח פתוח ופורה בו נשאלו שאלות רבות לגבי שיתופי הפעולה ועלו רעיונות חדשים ומקוריים שבעתיד הקרוב נראה יוצאים לפועל. לקינוח נהנינו מההרצאה המרתקת של ד"ר רג'א ג'יריס על אחד מהמושגים החמים ביותר ב-2018 בעולם ההיי-טק - "למידה עמוקה על קצה המזלג".

לתמונות נוספות מהמפגש