לכל בעיה יש פתרון כשמור רובין מארי לצדכם

שירותי ייעוץ לסטודנטיות ולסטודנטים של הנדסה

31 אוקטובר 2019
מור רובין מארי

הפקולטה להנדסה אוניברסיטת תל אביב יצאה לפני כשנה עם תכנית חדשה המעניקה שירותי ייעוץ לסטודנטיות ולסטודנטים - פרויקט קס"ם – קידום סטודנטים מעלה. אנו שמחים להכיר לכם את יועצת התכנית:

שם

שמי מור רובין מארי

רקע אקדמי

אני בוגרת תואר שני בייעוץ חינוכי מטעם אוניברסיטת ת"א. בעלת תואר ראשון בחינוך מיוחד ובביולוגיה, ובעלת תעודת הוראה בחינוך מיוחד.

ניסיון

מזה שש שנים אני עוסקת בהדרכה וייעוץ לסטודנטים: ארבע שנים במסגרת תכנית לאומית, ושנתיים במסגרת אוניברסיטת ת"א.

תפקידך היום

במסגרת תפקידי כיועצת בתכנית קס"ם בפקולטה להנדסה אני אחראית על הרווחה הנפשית של הסטודנטים בתואר הראשון, ומקיפה את התחומים הבאים: תחום חברתי, רגשי, כלכלי, משבר משפחתי, משבר בריאותי, לקויות למידה, לחץ, שילוב מיטבי של תפקידי חיים ועוד.

לא ידעתם עלי

טעם אהוב בגלידה: ריבת חלב. להקה אהובה: ABBA. סרט אהוב: בחזרה לעתיד.

המסר שלי אליכם

דלתי פתוחה תמיד, לכל אחד ואחת שמרגיש/ה צורך לשתף, לפרוק ולבצע חשיבה מחודשת על מצבו/ה. מוזמנים לשלוח מייל yeutzeng@tauex.tau.ac.il ולתאם פגישה אישית.