מסיבת תחילת שנה בחסות התעשייה האווירית לישראל

אירוע חדשנות בלתי נשכחת ב-360 מעלות

14 נובמבר 2019
מסיבת תחילת שנה בחסות התעשייה האווירית לישראל

מאות סטודנטים וסטודנטיות פתחו איתנו את השנה בפקולטה להנדסה אוניברסיטת תל אביב באירוע חדשנות בלתי נשכח בחסות התעשייה האווירית לישראל שחשפה טעימה מכל העולמות: בחלל, באוויר, בים, ביבשה ובסייבר, וקבלו הזדמנות להתנסות חווייתית עם תחומי העיסוק החדשניים ביותר של תע"א ממש מקרוב:

• בחלל - סימולטור ג'יירו שמדמה תחושה של אסטרונואטים
  • באוויר - חווית VR שמדמה מכ"ם של כיפת ברזל והמשימה לתפוס את הטילים
  • ביבשה - מירוץ מכוניות בחול טובעני
  • בסייבר - פיצוח של חידת בריחה ב-VR
  • בים - נחשפו הסטודנטים והסטודנטיות לים של אפשרויות תעסוקה IAI - מפגש בלתי אמצעי עם נציגי הגיוס של התעשייה האווירית כשברקע כסאות נוח ומשחקי מטקות.

על ארגון המסיבה היה אמון בעיקר ארגון עמיתי התעשייה של הפקולטה להנדסה אשר הציבו רף חדש למקצועיות.

הפקולטה להנדסה מעריכה מאוד את הקשר ההדוק והממשיך להתפתח לכיוונים מעניינים עם תע"א. תודה על שבאתם לחגוג איתנו את תחילת שנת הלימודים, על ההשקעה, השירותיות, החשיבה מחוץ לקופסא והיחס החם לסטודנטים שלנו. כל זאת ועוד מוכיח עד כמה חשוב הקשר בין האקדמיה לתעשייה, ועד כמה מהותי לשמר ולהדק אותו יום-יום.

"בכל אירוע אנו נפעמים מחדש מההשקעה והייחודיות, ומעל הכול נרגשים מהקשר שנוצר לנו עם עמיתנו מהתעשייה ועם התעשייה האווירית בפרט" מסכמת יערית רחמים אברוצקי, מנהלת ארגון עמיתי התעשייה.

לתמונות מהאירוע