מנכ"ל Toshiba Memory מגייס סטודנטים מהפקולטה להנדסה באוניברסיטת תל אביב

בהובלת חברת KLA

15 ינואר 2019
מנכ"ל Toshiba Memory מגייס סטודנטים מהפקולטה להנדסה באוניברסיטת תל אביב
מימין לשמאל: אלה קוגן, מגייסת ומרכזת קשרי אקדמיה, KLA, ויקי פלטניק, מנהלת ה- HR ב- KLA, טאקשי פוקאמי, נשיא KLA יפן, קאזונארי אישימארו, טושיבה, טאאנורי פוג'ימורה, KLA יפן, ריינר ווינקלר, טושיבה גרמניה, יאסושי טראשימה, טושיבה, יוקי מאטצובאיאשי, טושיבה, טושינובו נינו, טושיבה וקויצ'ירו שיבאיאמה, מנכ"ל Toshiba memory

בתאריך ה 14.01.2019 חברת KLA-Tencor, החברה מזה 5 שנים בארגון עמיתי התעשייה של הפקולטה להנדסה, הביאה נציגים מחברת TOSHIBA לביקור מרתק בקמפוס. בין היתר הם הגיעו בכדי לפגוש את הסטודנטים של הפקולטה, לשמוע מהם על לימודיהם, ולא פחות חשוב - להציג בפניהם אפשרות למשרה חלומית לרילוקיישן ביפן. מי שיתקבל יצטרף לצוות החדשנות הטכנולוגית שלהם.

חברת KLA מובילה בינלאומית בבקרת תהליכים בשוק המוליכים למחצה ובתעשיות נלוות, ארחה השבוע את חברת Toshiba Memory Corporation (TMC), אחת הלקוחות הגדולות של KLA, ומי שהמציאה את טכנולוגית ה- NAND Flash Memory בסוף שנות ה- 80, ומאז לא מפסיקה לחדש בתחום של כרטיסי זיכרון, לרבות טכנולוגיית Memory Flash 3D ו- BiCS Flash.

מנכ"ל Toshiba Memory, מר קויצ'ירו שיבאיאמה (Koichiro Shibayama), נפגש עם סטודנטים ובוגרי תואר ראשון במטרה לגייס מהנדסים ופיזיקאים ישראלים, לעבודה במרכז הפיתוח של טושיבה ביפן. בהמשך הביקור, נציגי Toshiba קבלו הצצה למחקרים המתבצעים במעבדות של הפקולטה להנדסה:

• המעבדה של ד"ר בן מעוז העוסקת בחקר המוח
  • המעבדה לחומרי אנרגיה של ד"ר בריאן רוזן - את הסיור העביר מהנדס המעבדה גיל חיון
  • המעבדה של פרופ' הדס ממן העוסקת בטכנולוגיות חדשניות לשיפור איכות מים - את הסיור העביר הדוקטורנט רועי פרץ, שנה שלישית בתכנית להנדסת סביבה

"אנחנו עובדים עם טושיבה באופן צמוד כבר למעלה מ- 20 שנה ומספקים להם מכונות לבדיקת צ'יפים" מספר אורי תדמור, נשיא KLA ישראל. "לפני כשנתיים, באחד מביקוריו בארץ, התייעץ עימי מר שיבאיאמה לגבי האפשרות להזמין עובדים ישראלים לעבוד ביפן, מתוך מחשבה כי שילוב בין סגנון חשיבה ישראלי ליפני יסייע להם להמשיך ולצמוח ולהציע לשוק פתרונות חדשניים ופורצי דרך. אני חשבתי שזה רעיון מצוין שיכול להצליח, ואף הצעתי לשיבאיאמה-סאן לסייע לטושיבה בכל התהליך הלוגיסטי בארץ, הקשר עם האוניברסיטאות והמיונים של המועמדים, והנה זו השנה השניה בה KLA עומדת בהבטחה."

"העולם שלנו היום מונע ע"י דאטה, הגדלה בקצב אקספוננציאלי, והטכנולוגיה של טושיבה חיונית יותר מאי פעם, ועומדת בבסיסם של כל המכשירים שלנו – סמארטפון, מחשבים ניידים, טאבלטים,  מצלמות וכן הלאה. כך שלצעירים הישראלים ניתנת כאן הזדמנות של פעם בחיים – להתחיל את הקריירה בקדמת הטכנולוגיה העולמית, ועל הדרך לרכוש שפה ותרבות ייחודית. הקומבינציה של שלושת המרכיבים האלה תהפוך את הצעירים האלה לטאלנטים מבוקשים ביותר בתעשייה ובעסקים, בהמשך הדרך" סיכם תדמור.

סטודנטים שלא הצליחו להגיע למפגש אתמול והם לקראת סיום לימודיהם ובוגרים בפקולטות להנדסת חשמל, הנדסת חומרים ופיזיקה מוזמנים להגיש מועמדות לעבודה בחברת Toshiba Memory ביפן, ליצור קשר עם חברת KLA, באמצעות אי-מייל.

קישור לתמונות מהביקור