סוף שנה עם התחלה חדשה

חברת אמדוקס ישראל חברה חדשה בארגון עמיתי התעשייה של הפקולטה להנדסה באוניברסיטת תל אביב

07 ינואר 2021

את שנת 2020 סגרנו עם התחלה חדשה – חברת אמדוקס הצטרפה למעגל החברים של ארגון עמיתי התעשייה של הפקולטה להנדסה ואנו בהחלט נרגשים מכך.

אמדוקס היא אחת החברות הוותיקות במשק הישראלי שבמשך למעלה מ-30 שנה מספקת תוכנה, שירותים ופתרונות איכותיים לחברות הטלקום ולספקי התקשורת הגדולים בעולם. היא מעסיקה יותר מ – 24,000 עובדים ומשפיעה על מיליוני אנשים ברחבי העולם.

עם הצטרפותה של אמדוקס למעגל החברים הקרוב שלנו, החליטה החברה לאתגר את הסטודנטיות, הסטודנטים ובוגרי ובוגרות הפקולטה בחידה טכנולוגית כחלק מיום זרקור שהתקיים ב 15.12.20. את הרמזים לחידה הפיצה 3 ימים לפני היום זרקור ופרסים שווים הובטחו לפותרי החידה.

יום הזרקור הועבר באופן מקוון במרכז ה Experience Center של החברה ובמהלכה פגשנו את העובדים הטכנולוגיים של אמדוקס המשנים מידי יום את עולם התקשורת והמדיה.

לקראת סיום הארוע, הכריז ג'וני עבדאללה, מנהל בכיר בקבוצת ה Delivery, על שמות הזוכים בפתרון החידה:

• מקום ראשון - אמיר וולמן - זכה בפלייסטיישן 5
  • מקום שני - אופק גינגר - זכה באוזניות AirPods

ברכות לזוכים! ותודה גדולה לחברת אמדוקס על יום זרקור מוצלח ביותר!