הכנס הבינלאומי להנדסה ביו-רפואית

חידושים רבים וטכנולוגיות רפואיות פורצות דרך הוצגו בכנס

25 מרץ 2019
הכנס הבינלאומי להנדסה ביו-רפואית

הפקולטות להנדסה ביו-רפואית של אוניברסיטת תל אביב ושל הטכניון הובילו את הכנס הבינלאומי להנדסה ביו-רפואית שנערך במסגרת פעילות האיגוד הישראלי להנדסה רפואית וביולוגית (ISMBE).

הכנס עצמו חובק את תחומי הרפואה וההנדסה וכולל מגוון מושבים בנושאי מכשור רפואי, הדמייה, חקר הסרטן, חקר המח, הנדסת רקמות, ביו-חומרים, שחרור מבוקר של תרופות ועוד. במסגרת הכנס נערכו מושבים יחודיים של התעשייה, בהם ניתנה במה לחברות השונות ולחממות להציג פיתוחים ומוצרים חדשניים ולהיחשף בפני קהילה מקצועית ומשפיעה, של מאות מהנדסים, רופאים וחוקרים.

את הכנס הובילו יו"ר הכנס, פרופ' נתן שקד, ונשיאת ISMBE, פרופ' מיטל זילברמן, שניהם מהמחלקה להנדסה ביו-רפואית מאוניברסיטת תל אביב.

לכתבה המלאה