קבלו את ד"ר יורם קוזק

28 יולי 2020
קבלו את ד"ר יורם קוזק

נעים מאוד, אני ד"ר יורם קוזק

הגעתי לאוניברסיטת תל אביב...אחרי פוסט-דוקטורט בתחום סימולציות של תהליכי שריפה במחלקה לאווירונאוטיקה וחלל של אוניברסיטת Texas A&M. לפני כן סיימתי תארים שני ושלישי במחלקה להנדסת מכונות של אוניברסיטת בן-גוריון שבנגב בתחום של מעבר חום וחומרים משני פאזה.

אם הייתי צריך לספר על המחקר שלי בכמה מילים, הייתי אומר...חקירה של זרימות חד- ורב-פאזיות, עם דגש על זרימות מגיבות, על ידי סימולציות ומודלים תיאורטיים ופיתוח של שיטות נומריות. למחקר מגוון יישומים הנדסיים: הנעה סילונית ורקטית, מנועי דיזל וטורבינות גז, בטיחות אש ואמצעי לחימה.

הישגים שאני גאה בהם...פיתוח פלטפורמה חדשנית לסימולציות מקביליות עתירות ביצועים של שריפה רב-פאזית במהירויות גבוהות. הפלטפורמה כרגע משמשת לחקר ופיתוח של מערכות הנעה מתקדמות.

המטרות למעבדה החדשה שלי...לשמש מרכז ידע ארצי ועולמי שמוביל את המחקר קדימה ומכשיר מהנדסים בעלי יכולות ייחודיות.

כשאני לא באוניברסיטה...אני מבלה עם אשתי והילדים.

אם לא הייתי חוקר הייתי...מקים סטארט-אפ

ליצירת קשר איתי