הבוגרים החדשים של הפקולטה להנדסה

טקס בוגרים 2019

11 יוני 2019
טקס בוגרים 2019

החודש התקיימו בפקולטה להנדסה של אוניברסיטת תל אביב טקסי הענקת תארים למוסמכי ובוגרי הפקולטה להנדסה.

טקס ראשון

הטקס התקיים בתאריך ה 3 ליוני באולם סמולרש אוניברסיטת תל אביב. הבוגרים בליווי משפחותיהם התכנסו לקבלת פנים בשעה 18:45. בשעה 20:00 פתח פרופ' יוסי רוזנוקס, דקאן הפקולטה להנדסה, את הערב המרגש עם ברכות. אחריו בירך פרופ' רענן ריין סגן הנשיא. מר גיא שמיר, יו"ר ארגון הבוגרים של הפקולטה להנדסה נתן את דבר נציג המסיימים. לסיום נהננו ממופע מוזיקלי "דואט סטרינגל".

***נתונים מעניינים על הבוגרים של הפקולטה להנדסה: השנה סיימו 254 סטודנטים וסטודנטיות את התואר שלהם, 111 הן נשים - עליה של 11%

לתמונות

טקס שני של בית הספר להנדסת חשמל

הטקס התקיים בתאריך ה 4 ליוני באולם סמולרש אוניברסיטת תל אביב. הבוגרים בליווי משפחותיהם התכנסו לקבלת פנים בשעה  18:45. בשעה 20:00 פתח פרופ' מרק שטייף, ראש ביה"ס להנדסת חשמל את הערב המרגש. אחריו עלה פרופ' יוסי רוזנוקס, דקאן הפקולטה להנדסה, לברך את הבוגרים הטריים. בהמשך שמענו מפרופ' יואב הניס סגן הנשיא למחקר ופיתוח ומר בן כרמי, נציג הנהלת ארגון בוגרי הפקולטה להנדסה. סכמנו את הערב עם מופע מוזיקלי "דואט סטרינגל".

***נתונים מעניינים על הבוגרים של הפקולטה להנדסה: השנה סיימו 237 סטודנטים וסטודנטיות את התואר שלהם בחשמל וחשמל מדמ"ח, 47 מתוכם הן נשים.

לתמונות