פעילות מדעית לילדי עובדי הפקולטה להנדסה

הדור הבא של המהנדסים

31 יולי 2018
פעילות מדעית

בתאריך ה 30.7 התקיימה פעילות מדעית לילדי עובדי הפקולטה להנדסה בניצוחה של ד"ר דנה אשכנזי. הסיור הוא אחד מבין שלושה. הילדים ספגו אווירת קמפוס וחוו איך זה להיות סטודנט להנדסה ליום אחד.

הסיור כלל הרצאות מרתקות כגון: מחשבות על הגבול בין אדם לטכנולוגיה ע"י ד"ר יוסי לריאה, מבית ספר להנדסת חשמל,  אור וגלים ע"י ליהי שילה, דוקטורנטית בבית הספר להנדסת חשמל, מדע במטבח: מרשמלו וספגטי ע"י יוסי לריאה, דנה אשכנזי ואלי אהרוני.

בהמשך התחלקו הילדים לארבע קבוצות והלכו לסיור במעבדות הכלל ניסויים והסברים: המעבדה לחקר מבנה זרימה טורבולנטית, שיטות מדידה חדשות ואנליזה של זרימות מורכבות של פרופ' אלכס ליברזון, המעבדה של ד"ר יוסי לריאה מצב מוצק ונוזל מבעד למיקרוסקופ האלקטרוני, הדגמות ממדפסת תלת מימד בבית המלאכה של הפקולטה ע"י ד"ר רחל שמואל, שלומי בליויס ודניאל אסרסה ביטאולין, ומעבדת גלים של פרופ' לב שמר.

לתמונות נוספות