טקס הענקת תארים למוסמכי ובוגרי הפקולטה להנדסה של אוניברסיטת תל אביב

הטקס המקוון הראשון

29 ספטמבר 2020

כידוע, טקס הענקת התארים הוא אחד הארועים החשובים ביותר שאנו עורכים בפקולטה להנדסה של אוניברסיטת תל אביב.

תחושת הגאווה של הבוגרים שלנו ושל משפחותיהם, על הישג אדיר, לאחר שנים של שקידה ומאמץ, היא אבן בסיס לכך. המגבלות שהביאה איתה התפשטות נגיף הקורונה אילצה אותנו השנה לשבור מסורת של עשרות שנים. על כן התקבלה החלטה, לא מוותרים! עושים הכל על מנת להעניק לכן ולכם את הכבוד הראוי. המעמד מחייב. סיימתם בהצלחה ארבע שנות לימוד קשות, מאתגרות אבל מלאות בחוויות וזיכרונות.

החלטנו להפיק טקס בוגרים מקוון, וכך, ב-15 וב-16 בספטמבר 2020 עלינו לשידור בשעה 20:00 נרגשים מאוד, אך מלווים במעט חששות מהמתכונת החדשנית והחדשה.

שמחנו מאוד לראות את אתכם ואת משפחותיכם מתרגשים וגאים, וכל שנשאר לנו הוא לומר תודה למאות המשתתפים!

אתן ואתם יוצאות ויוצאים לדרך חדשה. העולם זקוק למהנדסות ומהנדסים מהפכניים, לחשיבה מחוץ לקופסא, לאנשים שיסתערו על בעיות כדי להפוך את העולם שלנו למקום טוב יותר וכדי לקדם את האנושות. אנחנו בטוחים ביכולות שלכן ושלכם ועל כן ציידנו אתכן ואתכם במהלך הלימודים בכלים המתאימים למשימה.

צאו לדרך ואל תשכחו לשמור על קשר!

שלכם תמיד

הפקולטה להנדסה

הקליקו לסרטון של בית הספר להנדסת חשמל

הקליקו לסרטון של בית הספר להנדסה מכנית, המחלקה להנדסת תעשייה, המחלקה למדע והנדסה של חומרים והמחלקה להנדסה ביו-רפואית