תיכוניסטים מקבלים הצצה לעולם ההנדסה

וחשיפה לעולם האקדמיה

29 אפריל 2019
תיכוניסטים מקבלים הצצה לעולם ההנדסה

כמידי כמה חודשים פותחת הפקולטה להנדסה אוניברסיטת תל אביב את שעריה ומארחת תיכוניסטים ממהמרכז הארץ ומהפריפריה במטרה להנגיש את תחום ההנדסה לדור הצעיר ולחשוף אותם לאופציות השונות של למידה. את הפרוייקט הייחודי יזמה ד"ר דנה אשכנזי מבית הספר להנדסה מכנית.

החודש שמחנו לארח קבוצה של כ-25 תיכוניסטים יוצאי אתיופיה מתיכון ברנקו וייס בבית שמש, לשם חשיפה לעולם האקדמיה באוניברסיטה וסיור בחוגים השונים.

התלמידים קבלו הצצה לבית המלאכה של הפקולטה להנדסה ושמעו איך מתכננים ומפתחים מתקנים ואבי טיפוס ייחודיים, מידול באמצעות תוכנת תכנון ממוחשבת והדפסת תלת-מימד. בנוסף ביקרו במעבדה לאלקטרו-אופטיקה - מעבדת המחקר של פרופ' אבישי אייל, ושמעו הרצאה בנושא: חיישנים מסיבים אופטיים.

בתמונה: ד"ר רחל שמואל מבית המלאכה של הפקולטה להנדסה מסבירה לתלמידים על תכנון ופיתוח של מתקנים ואבי טיפוס ייחודיים