נשים מדברות קריירה

יוזמה של המלגאיות של אינטל

29 אפריל 2019
המלגאיות של אינטל

מפגש "נשים מדברות קריירה" התקיים החודש יחד עם הסטודנטיות והסטודנטים בפקולטה להנדסה אוניברסיטת תל אביב ומלגאיות של אינטל ישראל.

​מדובר ביוזמה של המלגאיות של אינטל: טל לבנה, הילה פרח, איזבלה בבינסקי וקלי כץ, שמטרתה להעניק לסטודנטיות ולסטודנטים בפקולטה כלים פרקטיים לניהול קריירה בשלביה השונים (הכנת קורות חיים - גם כשאין הרבה ניסיון, בניית נטוורקינג וחיפוש עבודה, הכנה לראיון עבודה, התמודדות עם שאלות מקצועיות בראיונות עבודה ועוד).

בנוסף, חלק מהסדנאות התקיימו כשיחה אינטימית עם מהנדסות ותיקות שסיפרו על התפקידים השונים שמילאו בהמלך הקריירה, ועל האופן שבו התמודדו עם חסמים חיצוניים (ופנימיים) במהלך שנותיהן בתעשייה.

"היה מרגש לראות היענות גדולה למפגש, ולשמוע פידבקים על הסדנאות והפאנלים שנערכו עם המהנדסות" כך מספרת שלי יצחקי, משאבי אנוש אינטל.