קבלו את ד"ר הדר אורבוך-אלאור

חברת סגל חדשה בביה"ס להנדסת חשמל

11 אוקטובר 2022
ד"ר הדר אורבוך-אלאור

נעים מאוד...   אני הדר אורבוך-אלאור. אני שמחה לחזור לביה״ס להנדסת חשמל אחרי שלוש שנים של פוסט דוקטורט באוניברסיטת קורנל בארה״ב.

דברים שאני גאה בהם... אני גאה במיוחד בעבודות המחקר שלי שעוסקות בשאלות חדשניות ונותנות פרספקטיבה שונה על מחקרים שנעשו בעבר. לדוגמא, במהלך הדוקטורט שלי הראנו לראשונה שאפשר להנפיש פרצופים מתמונה בודדת (עבודות קודמות התבססו על סרטוני וידאו).

בכמה מילים... אני חוקרת ראיה ממוחשבת וגרפיקה ומתמקדת בטכניקות המשלבות גיאומטריה ומערכות לומדות (רשתות ניורונים עמוקות). השילוב הזה מאפשר למידה על העולם שבו אנו חיים, למשל, מהו המבנה המרחבי שלו ואיך ניתן למדל אותו באופן שיאפשר לבצע בו שינויים?

החלום והמטרות שלי למעבדה החדשה...  שהמעבדה תהיה סביבה תוססת, פתוחה ליזמות ותעמוד בחוד החנית של המחקר בתחום הראייה הממוחשבת בשיתוף פעולה עם קבוצות אחרות מהאקדמיה והתעשייה.

אם לא היית חוקר/ת ... הייתי עוסקת באתגרים דומים בתעשייה.