התוכנית ליזמות של מכשור רפואי - פתיחת הרישום לתוכנית לקיץ הקרוב 2017

התוכנית BioMedTech@TAU החלה לפעול בקמפוס בהצלחה רבה בשותפות עם בתי החולים שיבא, איכילוב וכללית

01 מאי 2017
התוכנית ליזמות של מכשור רפואי - BioMedTech@TAU

אוניברסיטת תל אביב מובילה את תוכנית ה- BioMedTech@TAU שהחלה לפעול בקמפוס בהצלחה רבה בשותפות עם בתי החולים שיבא, איכילוב וכללית. התוכנית נותנת ביטוי לחזונה של האוניברסיטה לחיזוק מצוינות אקדמית, להרחבת הבינתחומיות ולהגדלת מספר המיזמים הטכנולוגיים פורצי הדרך שנובעים ממנה.

מטרת תוכנית

Biomedical Technology Innovation היא לחשוף את הסטודנטים לבעיות רפואיות, המוגדרות על ידי הצוותים הרפואיים מבתי החולים, במטרה למצוא להם פתרונות טכנולוגיים חדשניים ופורצי דרך. התוכנית מיועדת לסטודנטים מצטיינים לתואר ראשון, מכל הפקולטות באוניברסיטה, אשר יחשפו לצורך הרפואי, ינתחו את הבעיה ויציעו פתרונות טכנולוגיים מבוססי מכשור רפואי (לא פרמקולוגי) לפתרונה. עבודת התלמידים תעשה בחניכה מתמשכת על ידי סגל האוניברסיטה (רופאים וחוקרים כאחד) וגורמים מובילים מהתעשייה בעלי ניסיון במסחור טכנולוגיות רפואיות. במהלך התוכנית, לתלמידים יתאפשר לקחת קורסי יזמות הניתנים בפקולטה לניהול באוניברסיטה.

זכייה במימון לרעיון יזמי

מבין קבוצות התלמידים שיפעלו, הקבוצות שיעלו את הרעיון המיזמי המקורי ביותר, יזכו במימון של $20,000 שיאפשר בניית אב-טיפוס וביצוע ניסוי התכנות ראשוני (proof-of-concept). בשלושת מחזורי התוכנית שסיימו עד כה השתתפו 53 תלמידים שעבדו על 14 פרויקטים שמתוכם 7 פרויקטים זכו במימון.

קבוצה שלא תזכה במימון, תסכם את עבודתה כ"פרויקט" המחויב להשלמת הלימודים באוניברסיטה (באישור הפקולטה).

פרטים לרישום לתכנית:

* באתר:  https://biomedtech.tau.ac.il

* פניה ישירה למייל:

פרופ' מיקי שיינוביץ (מנהל  ה -BioMedTech@TAU  )  mickeys@post.tau.ac.il

תוך צירוף קורות חיים וגיליון ציונים.