מחברים את האקדמיה לתעשייה עם שותפים טכנולוגים חדשים לשנת 2020

ארגון עמיתי התעשייה מכיר בערך בשילוב הפיזי של תעשיית ההיי-טק בתוך הקמפוס שלנו

03 מרץ 2020
מחברים את האקדמיה לתעשייה עם שותפים טכנולוגים חדשים לשנת 2020

ארגון עמיתי התעשייה (IAP) של הפקולטה להנדסה אוניברסיטת תל אביב פועל משנת 2013 לשם יצירת תהליך של דיאלוג מתמשך בין התעשייה לבין הפקולטה.

מטרת ארגון עמיתי התעשייה היא ליזום, לחזק ולבסס קשרים ושיתופי פעולה ארוכי טווח בין האקדמיה לבין התעשייה הטכנולוגית בארץ. "אנו שואפים ליצור יחסי סינרגיה בין המטרות המחקריות והלימודיות של האקדמיה לבין יעדי החברות ולהכניס את מטרות החברות לסדר היום של האקדמיה" מסביר פרופ' דוד מנדלוביץ, יו"ר הארגון וסגן דקאן למחקר.

משנה לשנה, התעשייה הופכת להיות חלק אינטגרלי בנוף של הפקולטה להנדסה, בין אם זה במעורבות בסדר היום הפקולטי ובין אם זה במגוון רחב של פעילויות כגון אירועי גיוס, מלגות סטודנטים, פרויקטי גמר בתעשייה, הרצאות ועוד. כדי להמשיך ולפתח את הקשר עם התעשייה ולמקסם אותו, אנו שוקדים רבות לאיתור שותפים חדשים שיכנסו למעגל החברים שלנו וישרטטו אתנו את הנתיב להצלחה.

הכירו את השותפים החדשים

שנת 2020 נפתחה באופן מרגש במיוחד עבור ארגון עמיתי התעשייה והפקולטה להנדסה באוניברסיטת תל אביב, בו אנו משלבים פיזית את תעשיית הייטק בקמפוס עם חמישה שותפים חדשים בתחומים מגוונים כגון: מחקר טכנולוגי, תחום ה IT, בינה מלאכותית וייעוץ אסטרטגי:

Solaredge

Mckinsey

Toga Networks

Amdocs

Razor-Labs

מוזמנים לקרוא עוד אודות השותפים שלנו.

למה לצפות?

במהלך סמסטר ב' יתקיימו אירועים רבים, בין היתר, עם עמיתינו החדשים. מוזמנים להתעדכן בכל עת בדף החדשות שלנו על האירועים הצפויים, ואם עדיין לא עשיתם לנו LIKE  זה הזמן להיות חברים שלנו בפייסבוק.

חשוב להדגיש שמעבר לחברות אלו, ישנן חברות נוספות הנמצאות בימים אלו בתהליכי הצטרפות מתקדמים.

"אנו מקווים כי דרכינו המשותפת עם התעשייה תמשיך לצמוח ולהתעצם ושיחד נוביל לקידומן של הפקולטה להנדסה באוניברסיטת תל אביב והתעשייה במדינת ישראל" מסכמת יערית רחמים אברוצקי, מנהלת הארגון.