לימודי חוץ בהנדסה

הפקולטה להנדסה מקיימת תכנית של "לימודי חוץ בהנדסה - העשרה". בתכנית זו חלק מהקורסים לתואר  שני וראשון פתוחים לציבור המהנדסים ולבעלי תואר "בוגר במדעים מדויקים" (B.Sc.)  המועסקים בתעשייה ובמוסדות מדע.

במסגרת זו יכול התלמיד ללמוד קורסים בודדים, או בתכנית של "הקבצי לימוד". מטרת התכנית בכללותה, היא לאפשר למהנדסים מהתעשייה התמחות נוספת בתחומי הנדסה שונים, מבלי לחייבם להיות תלמידים "מן המניין", וכן לצבור נקודות ללימודי התואר השני בהנדסה.

פירוט מלא של תכנית הלימודים במסלולים אלו ראה בפרק "תכנית לימודי חוץ בהנדסה - העשרה".