דקאנט הסטודנטים

היחידה להכוון תעסוקתי בהנדסה

היחידה להכוון תעסוקתי, מספקת שירותי הכוון תעסוקתי לסטודנטים ובוגרים בפקולטה, הכוללים:

• איתור הצעות עבודה חלקיות ומלאות.
  • ארגון מפגשים בין מעסיקים לסטודנטים ברחבי הקמפוס ובמפעלי התעשייה.
  • קיום מפגש תעסוקה חד-שנתי בו משתתפים כ- 50 מעסיקים מהמובילים בארץ, אשר יראיינו סטודנטים ובוגרים המחפשים עבודה במשרות חלקיות ומלאות.
  • עריכת ספר הבוגרים, ששמות הבוגרים הכלולים בו מאפשרים לסטודנטים להיחשף למספר רב של מעסיקים ללא כל מחויבות מצדם.

ביחידה הראשית להכוון תעסוקתי ניתן ייעוץ בכתיבת "קורות חיים", בדרכים לקיום ראיון, בצורת פנייה למעסיקים פוטנציאלים, ובהכנה למבחני עבודה.

היחידה הראשית נמצאת בדקאנט הסטודנטים, בניין מיטשל חדרים 101, 102.

טל' 03-6408739, 03-6409695 , פקס:  03-6407028.

שעות הקבלה של שלוחת היחידה להכוון תעסוקתי בהנדסה, מתפרסמות על גבי לוחות המודעות  של הפקולטה.

היחידה למלגות ולסיוע כלכלי

כל סטודנט הלומד באוניברסיטת תל-אביב, המשלם תשלומים נלווים לפחות, רשאי להגיש בקשה להלוואה בדקאנט הסטודנטים, סיוע כלכלי, בניין מיטשל, קומה ב'.

ההלוואות הן עד גובה 20,000 ₪, וניתנות ברובן ללא ריבית.

סוגי ההלוואות:

• קרן הלוואות כללית
  • קרן הלוואות נפתלי קר
  • קרן לסקי
  • קרן המגבית של לוס אנג'לס והמרחב
  • קרן הלוואות לנדרמן

חילופי סטודנטים - במסגרת איאסט"א (הארגון הבינלאומי לחילופי סטודנטים להכשרה טכנית)

התכנית מיועדת לסטודנטים להנדסה משנה ג' ואילך, המעונינים להשתלם בחודשי הקיץ בעבודה מקצועית או מחקרית במפעלים או באוניברסיטאות בחו"ל, (בד"כ באירופה), לתקופה קצרה של מספר שבועות.

סטודנטים המעונינים לחוות התנסות מקצועית ומפגש עם שוק העבודה בחו"ל, אך גם לראות עולם באותה הזדמנות - מוזמנים לברר פרטים בדקאנט הסטודנטים, טל' 6408832, 6409677 בין השעות 08:00-13:00.