מבנה הלימודים

המחלקה למדע והנדסה של חומרים

ביו-חומרים, חומרים במערכות אנרגיה מתקדמות, ביו-אלקטרוניקה, חומרים ביו-מרוכבים חכמים,  ננו-אלקטרוניקה ואלקטרוניקה מולקולרית, ביו-פרוגרפיה,  חקר פני שטח, בנייה וסידור עצמיים של ננו-מבנים פונקציונליים ושל שכבות דקות, יציבות מורפולוגית של ננו-מבנים, מיקרוסקופיית גשש סורקת, תכן וחקר תחמוצות רב-תכליתיות (כגון חומרים פרואלקטריים ומולטיפרואים ותחמוצות של מתכות מעבר), יישום שיטות חישוביות לחקר חומרים בכלל וחומרים למערכות אנרגיה בפרט, פיתוח שיטות חישוביות ותכניות מחשב לחקר חומרים, קורוזיה, ציפויים אלקטרו כימיים, חקר כשל.

הבוגרים במחלקה יקבלו תואר "מוסמך אוניברסיטה במדע והנדסה של חומרים"  (M.Sc. in Materials Science and Engineering)