דקאנט הסטודנטים

ייעוץ לבחירת מקצוע ומסלול לימודים

לרבים, בחירת תחום לימודים או מקצוע אינה החלטה פשוטה. המרכז לייעוץ בבחירת מקצוע ומסלול לימודים השייך לדקאנט הסטודנטים, מזמין אתכם להתייעץ עם מומחים שיסייעו בקבלת ההחלטה. הייעוץ ניתן על-ידי צוות מקצועי של פסיכולוגים ויועצים.

טל' מזכירות המרכז : 03-6409692 (שלוחה 4).

אבחון וטיפול בלקויות למידה

המרכז לאבחון לקויות למידה וקשב של דקאנט הסטודנטים מעניק מערך תמיכה וסיוע לסטודנטים בעלי לקויות למידה והפרעות קשב וכולל שירותי אבחון (פנימי אוניברסיטאי ומת"ל), טיפול וליווי מקצועיים. במרכז נערכים אבחונים לאיתור לקויות למידה ובמידת הצורך המלצה על התאמות לימודיות.

מזכירות המרכז האוניברסיטאי לאבחון וטיפול בלקויות למידה: 03-6409692, או במייל:

yeutz@post.tau.ac.il

מזכירות מת"ל הנמצאת במרכז "בצוותא" המרכז האוניברסיטאי לאבחון וטיפול בלקויות למידה:

03-6405449, או במייל: mataltau@gmail.com

מרכז "בצוותא" נמצא בספריית מדעי החברה, הניהול והחינוך בקומת הקרקע (קומה 0).

קבלת קהל ומענה טלפוני בימים א'-ה' בשעות 9:30-14:30

שרות פסיכולוגי

השירות הפסיכולוגי מציע ייעוץ וטיפול במגוון קשיים ובעיות.

ניתן ליצור קשר עם השירות הפסיכולוגי בטלפון: 03-6408505

המדור למלגות ולסיוע כלכלי

המדור שם לעצמו מטרה לסייע לסטודנטים להתגבר על קשיים כלכליים ובכך לאפשר להם להתמקד בלימודים.

כל סטודנט, בעל מעמד של תושב קבע, הלומד באוניברסיטת תל-אביב, לקראת תואר אקדמי ומשלם לפחות 60% שכ"ל, רשאי להגיש בקשה למלגה בדקאנט הסטודנטים.

בנוסף, לרשות הסטודנטים עומדת הלוואות ענפה בתנאים נוחים.

ניתן ליצור קשר במייל: madorsiyua@post.tau.ac.il

המרכז לפיתוח קריירה

היחידה להכוון תעסוקתי, מספקת שירותי הכוון תעסוקתי לסטודנטים ובוגרים בפקולטה, הכוללים:

איתור הצעות עבודה חלקיות ומלאות.

ארגון מפגשים בין מעסיקים לסטודנטים ברחבי הקמפוס ובמפעלי התעשייה.

קיום מפגש תעסוקה חד-שנתי בו משתתפים כ- 50 מעסיקים מהמובילים בארץ, אשר יראיינו סטודנטים ובוגרים המחפשים עבודה במשרות חלקיות ומלאות.

עריכת ספר הבוגרים, ששמות הבוגרים הכלולים בו מאפשרים לסטודנטים להיחשף למספר רב של מעסיקים ללא כל מחויבות מצדם.

ביחידה הראשית להכוון תעסוקתי ניתן ייעוץ בכתיבת "קורות חיים", בדרכים לקיום ראיון, בצורת פנייה למעסיקים פוטנציאלים, ובהכנה למבחני עבודה.

היחידה הראשית נמצאת בדקאנט הסטודנטים, בניין מיטשל חדרים 101, 102.

טל' 03-6408739, 03-6409695, פקס:  03-6407028.

שעות הקבלה של שלוחת היחידה להכוון תעסוקתי בהנדסה, מתפרסמות על גבי לוחות המודעות  של הפקולטה.