קורס הכנה במתמטיקה ובחינת סיווג במתמטיקה- הפקולטה להנדסה

להתחיל את הלימודים ברגל ימין!

18 ינואר 2018
בחינות סיווג במתמטיקה וקורס הכנה

הידע המתמטי הנרכש בקורסי המתמטיקה, הנלמדים בעיקר בשנים הראשונות ללימודים, מהווה את הבסיס לכלל הלימודים בפקולטה להנדסה. בשנים האחרונות אנו נוכחים לדעת כי חלק ניכר מהמתקבלים ללימודים מתקשים, במיוחד בתחילת לימודיהם, להגיע לרמה ולקצב הלימוד הנדרשים בקורסי המתמטיקה השונים. לכן אנו ממליצים מאוד לכל הסטודנטים אשר התקבלו ללימודים, או עתידים להתקבל ללימודים (כולל סטודנטים בעלי בגרות במתמטיקה ברמה של 5 יחידות) להשתתף בקורס הכנה במתמטיקה, אותו פתחנו בשיתוף ביה"ס למתמטיקה.

מטרת הקורס לרענן ולהשלים את הידע המתמטי של המתקבלים ובעיקר לחשוף אותם לצורת החשיבה המתמטית ולמושגי המתמטיקה הנדרשים בלימודים. זאת כהכנה לקראת הדרישות הלימודיות והרמה הגבוהה בקורסי המתמטיקה באוניברסיטה. קורס ההכנה מסייע בצמצום "ההלם" הראשוני לנוכח הדרישות בקורסי המתמטיקה בשנה הראשונה ללימודים,ומסייע לכניסה "ברגל ימין" ללימודים. מהניסיון שהצטבר, סטודנטים אשר השתתפו בקורסי ההכנה, השתלבו ביתר הצלחה במסגרת הלימודים האוניברסיטאית.

הקורס כולל 9 מפגשים בני 4 שעות בקבוצות קטנות (עד 30 תלמידים).

לתכנית הלימודים ופרטים נוספים